reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry kochane :-)

Dopiero wstałam!!! Rety....obiad trzeba szybko robić :-D

Odnośnie blizny,to jest to kwestia bardzo indywidualna. Mi po 3 cc lekarz,która robiła cięcie powiedziała,że mam jeszcze potencjał do rodzenia dzieci. Po 4 lekarz mówił,że tu nie ma znaczenia czy minie pół roku,czy 10 lat,bo nic już się nie wzmocni z biegiem czasu. Przy każdym kolejnym cc jest też szansa poprawienia tego,co zostało spaprane poprzednio ;-)

Madziu ja nie jem pasztetu sklepowego,bo po prostu nam nie smakuje. Parówki lubię tylko jedne,tutejsze, ale moje dzieci jedzą różne. Nie popadam w paranoję. Będę mieć chęć,to i watrobkę na obiad zrobię. Raz na 3 miesiące,to nie codziennie ;-)

Aschlee myślę, że ten krwiak i Ciebie tak rozrabia. Dobrze, że go znaleźli. No i tez na bank urodze w styczniu ;-)

Na razie lecę,bo ledwo wstałam,a tu 13 dochodzi :szok:

Aschlee domyślam się kochana. Będę mocno trzymać kciuki,żeby się wchłonął. Masz tak dobrą opiekę,że na pewno wszystko będzie dobrze. Mnie czeka przynajmniej 20 tygodni niepewności. Będziemy się wspierać wzajemnie :*

Cześć Magda. Jeszcze raz oficjalnie przepraszam. Oberwało Ci się nie słusznie, poniosło mnie.
Jeżeli ktokolwiek poczuł się urażony to również przepraszam.

Magda, tak, na szczęście odrobinę lepiej, dzisiaj pozwoliłam sobie wstać z łóżka.

Byłam w szpitalu, krwawiłam i miałam silne bóle podbrzusza. Okazało się, że łożyska napiera na ścianę szyjki macicy i prawdopodobnie tworzy się krwiak. Mam nakaz leżenia.
We wtorek mam genetyczne i test pappa, wieczorem więc dołączam do większości z Was.
Ba szczęście mój maluch ma się dobrze i w czwartek miał 3,56 cm.
Zwiększono mi dawki leków.

Podczytywałam Was trochę i dzięki temu jakoś przetrwałam ten trudny dla mnie okres.

reklama
Do góry