Hej, jakie plany na dzis?? Ja musze jechac po nowe okulary, przy okazji polaze po miescie i moze znajde cos fajnego?? Pozniej oczywiscie praca blee byle do soboty.
Bozienko, Magda tez mi sie czasem wydaje, ze czuje ruchy i tez mam w glowie to co inni mowia, ze zdecydowanie za wczesnie, ze to jelita.. Ale jedno wiem na pewno, ze jak czuje takie mrowienie laskotanie to to na pewno jest maluszek i nikt mi nie wmowi inaczej.
Kropku tak jak dziewczyny pisza, maluszek ma jeszcze duzo miejsca wiec te ruchy narazie nie beda sie nasilac jeszcze. A co do ogorkow to moglabys mi chociaz jeden sloik wyslac
Jadzka dasz rade to tylko jeden dzien
Nova powodzenia na wizycie kciuki mocno zacisniete!
Anit witaj, 18-nasty juz niedlugo wiec wytrzymasz i jak wszystko jest ok i dobrze sie czujesz to pewnie wrocisz do pracy.
Margarita ja narzekam na swoje prace ale jakbym miala w domu siedziec to bym chyba zwariowala, z tym, ze u mnie jest luzacko w kazdych trzech pracach wiec tez pewnie inna sytuacja. W zeszlej ciazy tez mialam ciagle stresy plus dyskryminowali mnie przez ciaze i skonczylam na zwolnieniu i wtedy odetchnelam gleboko z ulga. I tak za dlugo wytrzymalam bo tylko dwa miesiace bylam na zwolnieniu a teraz sobie mysle, ze moglam wczesniej isc i oszczedzic sobie tych stresow.