reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Moim zdaniem to zależy od szpitala.

Już mam załatwione cc w Szczecinie, szybka akcja była. Prywatny, ekskluzywny szpital i nie będę się zamartwiać.
Może jeszcze zmienię zdanie do końca ciąży ale wątpię.

reklama
No tak ale większą wadą jest brak oddziału neonatologicznego. Najbliższy jest 60/100 km od szpitala więc odpadają.
A ten szpital blisko mnie to PRL, chamska obsługa i dziwne poglądy.

Witam wszystkie przyszłe mamucie:) jeśli mogę się dołączyć :) według OM mam termin na 24.04 ale według USG 29.02 wreszcie się lepiej czuje, początki były fatalne. Mam już 2 synów i baaardzo jestem ciekawa kto teraz tam zagościł

Witamy :-)
Ja dziś mam na swoim koncie rogala maślanego i kakao, pierogi z mięsem, chleb ze smalcem i ogórkiem małosolny, jogurt naturalny. Pewnie jeszcze z mężem zjem mały obiadek. Coś dużo tego dzisiaj :szok:

reklama
Do góry