reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Kropek naszczęście stało się to pod siostry domem wiec wepchalam go na podwórko i tam siedzi dopóki szwagier nie wróci i nie popaczy ale coś czuje ze to było jego ostatnie tchnienie :-( staruszek chce juz odpocząć ;-)

reklama
A ja przeczytałam chyba wszystkie zaległe wpisy ale sorry nie mam jakoś weny żeby pisać . Dobija mnie znów ten upał nie umiem się ogarnąć od kilku dni:(

Kropek mam podobnie :-( córa daje popalić wczoraj jacyś debile szaleni mi pod oknami i młoda obudziła się po 22 i poszła spać dopiero przed 04 :-( moja kochana babcia zadzwoniła o 9 zebym przyjechała do niej wiec miałam już pospane i tak od samego rana wszystko mnie drażni nic nie idzie :-(

Kropek auto ma już prawie 20 lat ;-) wiec pewnie naprawa się nie będzie opłacać zobaczymy co mi powie szwagier trochę się na tym zna a jak nic nie powie to zawioze do.mechanika znajomego i niech sprawdzi czy się opłaci . A narazie będę dreptac na nogach ehhhhh

Współczuję... ja sobie wymyśliłam ze będzie zabudowywac szafki w pralni i pojechałam do punktu gdzie robią szafki na wymiar..niby w aucie klima, niby w tym punkcie tez chłodno a nameczylam się jak diabli.. nie służą mi upały..

Hej, ja na szybko póki mała śpi. Dziś mamy apogeum marudzenia i nudzenia, jęków że "nie chcę już tu być, chcę iść na spacer" itd. :-( Staję na głowie, zrobiłam nalot na pepco po jakieś pierdółki żeby miała cos nowego do zabawy. Nie pozwolili nam też dziś wyjść do sali zabaw, bo jakieś dzieci "zakaźne" są i mamy siedzieć w sali...kto ma lub miał dwulatka w domu wie czym jest utrzymanie go w jednym pokoju 24 h na dobę:no: Z pozytywnych wieści to jak wszystko będzie dobrze to są szanse na wyjście do domu we wtorek:-) W niedzielę mamy powtórkę badań i jak będą dobre wyniki to nas wypuszczą:tak:
Aa i wczoraj zapomniałam Wam napisać, że u nas prawdopodobnie jednak będzie córka:-D
Choco sto lat dla Córci :*
U nas też straszna duchota na tej sali a od jutra mają wrócić upały więc juz się boję:sorry:
Pisałyście o problemach z dziąsłami...ja mam nieustające problemy od poprzedniej ciąży i mi dentysta polecił dokładne mycie miękką szczoteczką i codzienne dokładne czyszczenie nicią dentystyczną, kiedyś tego nie pilnowałam jakoś specjalnie, a jak krwawiły to już w ogóle unikałam nitkowania, ale paradoksalnie jak zaczęłam nitkować codziennie to problemy się zmniejszyły, jak nie ma zaostrzenia to nitkuję co drugi dzień. Potem płukanie płynem (ja stosuję meridol) i na prawdę mi to pomaga. Pastę polecam Ajona. Na problemy z dziąsłami jest rewelacyjna:tak:
Bozienka powodzenia z autem
Miłego popołudnia i poprawy humorów Wam życzę:tak:

Bozenko, zespsute auko to rzeczywiscie pech;/ ale dobrze ze nie na drodze tylko pod domem tyle dobrego.
dziewuszzki, powiedzcie mi czy kupujecie dla maluszka nosidelko i fotelik samochodowy??
przyznam ze nie widze roznicy miedzy jednym a drugim . sam fotelik nie jest wystarczajacy??

reklama
Do góry