reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Madzia daj spokój wszystko będzie dobrze :) to normalne że torty w tym samym czasie bo pewnie kolejne urodzinki za rok jak będziesz znów dla nich robić będą już lepsze wspomnienia ze w kilka dni później usłyszałas ze tym razem wszystko jest dobrze:)

Wiem ze tak łatwo mówić a jak przeczytałam twoja historie ze przed Tym wszystkim natrafilas na sesje zdj. To aż mnie ciarki przeszły bo co wchodzę na fb to trafiam na zdjęcia dzieci aborcyjnych i takie małe kruszynki na rękach wyciągnięte natrafiam... będzie dobrze !!! Pozytywne myślenie to 99% sukcesu :*

Na poprawę humoru popatrzcie jakie śliczne znalazłam ;)

Załączniki

• 1441038108334.jpg
    1441038108334.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Magda kochana odganiamy źle myśli wszystko jest i będzie dobrze maleństwo rośnie fika koziołki kopcia mamusie nic Cię nie swędzi nic Cię nie boli brzuszek pięknie rośnie kochana uśmiech na twarz pogłaskaj brzuszek i zrobi Ci się lepiej :-D
Kropek fajne to :-D

Madziu, to normalne, ze masz obawy i myślisz o swoim aniołku, zwłaszcza, ze zbliza sie rocznica. Jednak teraz to juz inna historia, musisz myśleć pozytywnie a przyciągniesz same dobre myśli i zdarzenia. Dzidzia, która w Tobie rośnie jest silna i potrzebuje Ciebie i Twojej pozytywnej energii. A może we śnie widziałaś swoją Kaje, ktora dała Ci znak, ze u niej wszystko w porzadku? Albo to sen proroczy, ze bedzie kolejna dziewczynka :-) Jestes silna i mądra kobietą i ze wszystkim dasz sobie rade. Masz wspaniałe dzieciaki i kochającego męza i zawsze wiesz, ze mozesz na nich liczyć. A co w zyciu jest wazniejszego niz rodzina i jej wsparcie? Ja wierze, ze bedzie dobrze i zycze Ci, zebys tez w to uwierzyła! :-)

reklama
Carolajna ja po spacerze mam ręce jak u świnki spuchniete :-( ledwo obrączkę sciaglam.
Ehhh znalesc prace w nowym Sączu graniczy z cudem (szuka maz) bo do poprzedniej nie ma co wracać ehhhh
Jezu zjadłam słoik ogórków i poszłam po kolejny ale ja swinia jestem ;-)

Do góry