reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carola pisze tylko to co mi mój gin mówił, mam do niego zaufanie pewnie jak Ty do swojego więc się tego trzymam. Ja po mmoich przejściach jestem straaaszna nerwówka jeśli chodzi o ciąże, więc mój stres pewnie zaszkodziłby o wiele wiele mocniej ech... no tak juz mam:tak:

Choco ja mam dużą taką ale nie wiem czy brzuch mi wejdzie. Generalnie do auta wystarczy jak coś a po mieście raczej nie latam ;)
Teraz na jesień piękny płaszcz w kolorze fuksji kupiłam i powinien starczyć na długi czas bo wielkiiii

Hmm z detektorami jest tak jak z usg różne opinie pewnie jak by były bardzo szkodliwe to by ich nie wykonywano . Ostatnio z mężem się zastanawiałam czy może detektor być szkodliwy i tak stwierdzilismy ze wsumie to nie ale każdy ma swoje zdanie :-)
Heh ja też się już nie mieszczą w swoje rzeczy :-( a waga dalej rośnie coś się obawiam ze do 90 dobije do końca ciąży ;-)

reklama
Do góry