reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Mysz dalej grasuje mam dość ... podlaczylismy to urządzenie mam nadzieje ze ja w nocy wkurzyła aja nie mam zamiaru znów nocy nie przespać wiec idę spać do salonu na sofę niech sobie robi co chce dzisiaj nawet dyskotekę urządza..
Wkoncu się zabrałam za prasowanie i dużo mi się udało zrobić wiec jestem zadowolona i mogę z czystym sumieniem iść spac;)

A ja się wyłożyłam na sofie koło baru i taki mam widok:

Załączniki

• 1443293567124.jpg
    1443293567124.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 52
Carolajna ja Ciebie podziwiam, kobieto jak Ty dajesz rade. Ja ostatnio mam dość. Szpital, praca, dom wysiłek fizyczny i psychiczny daje się we znaki.
Dom zaniedbany i wczoraj jak na niego spojrzałam to powiedziałam dość - zakasałam rękawy i sprzątam 6 godzin. Po sprzątaniu jak szłam na piętro do łazienki i sypialni to wyglądałam jak powykrecana staruszka. Jedno co dobre to twardo spałam.
I dzisiaj jestem dumna z tego ale wczoraj to jakaś masakra. A jeszcze czeka nas malowanie całego domu za jakieś 3 -4 tyg. ale to już siostra się zaoferowała że przyjdzie okna pomyć i firanki zmienić.
Moje ciążę wszystkie są takie same. Z tą różnicą ze ja jestem starsza :))) i sprawność już nie taka. :)

reklama
Do góry