reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Anit ja w ogóle nie sprzątam bo nie mam kiedy. Moja mama przyjeżdża i w weekendy robi generalne porządki.
Średnio mamy wyjście jak tyle pracować. Póki mogę i się w miarę dobrze czuję to dam radę. Później mąż będzie pracował a ja w domu.
My jeszcze w łóżku, mąż śpi, zaraz go wywalę po śniadanie bo tu nic nie ma. No i pies chce wyjść.
Mnie dzisiaj znowu mały obudził, identycznie się wypiął.

Magda jak nocka? Spałaś coś?

reklama
Jednak przesadziłam wczoraj. Właśnie wzięłam prysznic i chodzę jeszcze bardziej powykrecana niz wczoraj. Boli mnie podbrzusze z prawej strony i jak się tam dotykam to mam wrażenie że jest tego więcej niż z lewek strony. To chyba nie jakiś skurcz:-(

Witam i ja jeszcze z łóżeczka ja musze sama sobie śniadanko zrobić i za raz ide ale mała szaleje i tak to lubie że nie chce przerywać :D
Anit ja też tak miałam po piątku narobiłam się jak głupia

Życze miłej niedzieli

Ja tez jeszcze leżę mąż przyniósł kawkę dzieci jeszcze śpią :-) mały chyba jakiś mecz rozgrywa ;-) nie wiem jak u was ale mały jak leżę na lewym boku momentalnie kopie jak szalony na prawym mniej najlepiej i najspokojniej jest jak leżę na plecach no ale się tak nie da cały czas ;-) brzuch juz zmienia kształt przy kopniakach juz nie ma tylko w jedynie miejscu qypuklosci tylko cały bandziorek zmienia kształt jak kopie.
Karolajna myślę że nie musisz aż tak intensywnie pracować ja wiem ze ciaza to nie choroba ale ja bym się jednak bała tak szaleć niby nic takiego jie robisz ale nerwy tutaj więcej robią niż wysiłek ja przez swoje nerwy wcześniej urodziłam. A ty u siebie w restauracji z psem spisz ???? I to mi powiedz ze z tymi bykami wielkimi ;-) dziwne chyba żżasz restauracje przyjazna dla zwierząt ;-) to fajny pomysł by był ;-)
Wczoraj zakupiłam nowe opakowanie tradyfrronu i jak poprzednie tabletki były różowe tak te są buraczkowe i się zastanawiałam czy brać czy może iść do apteki i wyjaśnić sytuacje ale tak czytam i wszystko mają to samo tylko jedne są wyprodukowane we Francji właśnie te różowe a drogie w Hiszpanii

Na t5m m8eszkaniu chyba ni3.ma nic :) bo ona jeszxze w lozku;)
Anit ja reż chodź póki mogę i jie czuje ze boli a na drugi dzień paralityk ..
Dziś się wyspalam chodź nie obyło się bez jazdy bo mysz rąk halasowalo z3 słyszałam ja jeszcze głosniej mimo że piętro niżej. Mam dość.. mówiłam ze brzydze się pułapek? Zaraz po śniadaniu jadę z mężem po arsenał bo tak to nie będzie..
A tak po za tym to miłego dnia wam życzę kochane:*

reklama
Do góry