reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Choco kupiłam ten syrop wsesie pani twierdziła ze tylko ten mogę brać śmierdzi okrutnie ale dobry nawet :-) zrobiłam sobie też inhalacje z samej soli i ten kaszel jest juz taki mokry ale nadal duszacy ;-)

Dziewczyny jestem, ale łeb mi pęka. O wizycie już napisałam ;-)

Bozienko uwierz,że ja bym na policję poszła! Gdzie są rodzice tych dzieci? Toż to z góry idzie przykład! :-( Jak się syn czuje?

U nas dziewczyny jest tyle ciężarnych,że jakby mieli dawać takie przywileje, to i tak byłyby wieczne kolejki :-D Ale ogólnie bywają super uprzejmi ludzie. Głównie faceci ;-) Ja zaś dziś byłam w sklepie i mimo brzuszka na wierzchu kumpela mówi,że w życiu by się nie domyśliła....no ja nie wiem, kiedy w końcu wszyscy się dowiedzą :-p

Magda dzięki narazie leży jak się nie rusza to go nie boli jak tylko o tym rozmawiamy zaczynają mu łzy lecieć :-( boje się troszkę ze odbije się to na psychice jego zadko kiedy okazuje emocje a żeby już płakać . Jak się nie chciał wyprowadzać ani zmieniać szkoły tak jak wracaliśmy z policji sam mi mówi mamo przenieś mnie do innej szkoły mąż zaczął się śmiać ze przeprowadzimy się może do szczecina jak dobrze pójdzie syn się ucieszył i stwierdził że może się już przenieś

Bozienka współczuję przeżyć.
Do Szczecina zapraszam, bliżej mnie :)

Mąż dopiero skończył robić z młodą jakąś krzyżówkę do szkolnej gazetki... makabra.

Zjadłam ciasto, synek kopie a ja idę spać.
Dobrej nocy.

Bozienko biedny :-( Oby na prawdę nie okazało się,że problem jest poważniejszy.

Carolajna przepisy dodam jutro. Dziś musze zjeść coś i też się kładę, bo ledwo żyję.

No i koniec mojego spania :-( i co ja będę robić do rana ;-) mały szaleje :-) trochę mniej mnie dusilo przynajmniej przesłałam do tej 3 bez budzenia się z kaszlu teraz coś mnie przydusza ale jest lepiej a przynajmniej tak mi się wydaje , nos się zrobił bardziej zatkany ;-) i zasmarkany ale wole mieć katar niż kaszel ;-).

Dzień Dobry, od 4 nie śpię jak zwykle przed wizytą.
Ati, Choco, Natka powodzenia, obyśmy wszystkie wyszły z gabinetów uśmiechnięte :-)
Proszę za mnie też kciuki trzymać, bo widzę, że to ma moc sprawczą :-D

Dzień doberek :)

Bozienko, jak przeczytałam o Twoim synku, to mnie kompletnie zatkało... Osmiolatek skopany w szkole??? Sześciu na jednego??? Zero informacji od nauczycieli??? Jestem w szoku. W przyszłym roku mój syn powinien iść do szkoły i po raz pierwszy mam wątpliwości, czy to dobry pomysł :( Mam nadzieję, że Kasjan szybko dojdzie do siebie, zwłaszcza psychicznie, mocno trzymam kciuki. No i wracaj szybko do zdrowia, żeby skopać tyłki wszystkim, którzy zawalili, taki numer nie powinien przejść bez echa.

Anit, trzymam mocno kciuki za Ciebie i malucha. Powodzenia :)

A przede mną kolejne intensywne dni. Ale w sobotę po południu będę miała totalny luz - chłopaki jadą na wieś, ja już będę po pracy, więc będzie czas na błogie lenistwo :) Albo na remanent w szafach. Się zobaczy ;)

reklama
Do góry