reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda - no to niezła cholera z tej cholestazy :/ Trzymam kciuki, żeby Cię intuicja tym razem zawiodła.
Spokojnej nocy dziewczynki, zwłaszcza chorowitki i pielęgniarki w domowych szpitalach ;)

reklama
Bozienko mam podobne jak mój mąż wyjeżdza to mnie takie nerwy ogarniają.
Magda mam nadziej że poradzisz sobie z tym choler..wem

Choco jak noc mineła wyspałaś się?

Ja jednak dzisiaj nie jade do tej hurtowni :/. Wczoraj miałam wieczorem jakieś kłucia w pochwie i chycił mnie ból z lewej strony koło pępka aż się przestraszyłam

Magda - uwazaj na siebie i sprobuj sie nie przemeczac, bo kryzys nadchodzi niespodziewanie ;-) ja tez jestem z tych, ktorym sie wydaje, ze sa niezniszczalne i czasami podpieram sie nosem, ale robie. Teraz mnie te bole troche wystraszyly i naprawde zwolnilam, Wczoraj zamiast poprasowac gdy corka w przedszkolu, to polezalam, poczytalam ksiazke. Wieczorem juz o 21 bylam w lozku. I musze przyznac, ze dzisiaj jest mi juz duzo lepiej.

choco - chyba starczy juz tych przezyc w ciazy... limit wyczerpalas

Wczesniej zapomnialam napisac, ja tez oddaje swoj glos na Magde na adminke.

Dzisiaj jade z corka do szpitala zapisac ja na usuniecie migdala, mam nadzieje, ze nie bede tam koczowac pol dnia. Znalazlam szpital, gdzie maja podobno terminy na przyszly czerwiec - zobaczymy. W Gdyni marzec 2017!!! paranoja jakas...

Hej dziewczyny,
Wszystko przeczytałam, ale nic nie pamiętam :-|
U mnie względny spokój, starsza w przedszkolu jakoś sobie radzi (choć rano oczywiście jest koncert: "mamo, ja nie lubię przedszkola, ja chcę być cały dzień z Tobą" ), brzuch jakby trochę mniej boli. Raz że też liczę na to, że się naciągnie i trochę przejdzie, dwa że zdecydowanie więcej leżę.

Choco - przy takiej kumulacji teraz, powinnaś mieć już spokój do końca ciąży.

Magda - trzymam kciuki, aby Twoje objawy to był tylko zbieg okoliczności...

Reszta później bo mi syn na głowę wchodzi. Dosłownie ;-)

Witam sie w nowym dniu :) chcialoby sie napisac ze ciekawe co przyniesie ale w sumie juz troche strach ;)
Niech bedzie poprostu spokojny i mily :)

Madzia piszesz ze brzuszek Ci sie powiekszyl w obwodzie w kilka dni a mi nie dosc ze widze ze wystrzlil to waga tez to zobaczyla. Choc na kazdej waze troche inaczej wiec nie do konca wierze ;)
Jesli zas chodzi o ta cholestaze to nie daj sie zwariowac, wiem ze sie boisz ale moze to naprawde zbieg okolicznosci i szkoda by bylo teraz pol ciąży sie zamartwiac :)

Bozienka jak tam Corcia? Lepiej?

Ogolnie to potrzebuje zabezpieczenie na szuflady zeby mi dziecie przestalo porzadki robic i tak sie zastanawiam czy znajde w miescie czy znow bede musiala kupic na allegro..

Ah no i odczuwam ze sie wyspalam ;) nic mnie narazie tez nie boli. Oby tak dalej ;)

reklama
Dzien dobry jak chodzi o admina to tez stawiam na Magde ;)

Choco oby ten dzien byl spokojny i kompletnie nic sie nie dzialo.

Ja nie wyspana nie dosc ze co chwile biegalam siku to jeszcze kot mnie budzil :mad::mad: wogole w nocy obudzilo mnie cos co nie dalo mi zasnac...to byla chec na zasmazane ziemniaki :confused::sly: ale nie chcialam o 2 w nocy buszowac po kuchni.Musialam zaspokoic sie kawalkiem makowca :D ale juz wiem co zrobie dzis na obiad :)

Pogoda dzis do bani,szaro,zimno i pada.Zapodaje jakas kawke bo zasne chyba nawet na stojaco

Ostatnia edycja:
Do góry