reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

U mnie tez dziesiaj szaro, nie chce sie z łóżka wychodzić ...

jesli chodzi o ainostratora ja tez głosuje na Magdę :-)

Mam dzisiaj tyle rzeczy do zrobienia a tak nie wiele siły. :-(

milego dnia Dziewczyny

reklama
Witam się i ja :-)

Jadziu to faktycznie lepiej odpoczywaj. U mnie jest taka śmieszna zasada,że jak dużo biegam i ciągle coś robię,to czuje się super. Jak znowu mam spokojny dzień,to od razu mnie wszystko boli :eek: :-)

Szogi powodzenia z córcia! Obyscie szybko miały to za sobą. Co do kryzysów to masz rację absolutną. Muszę przejrzeć kalendarz i zobaczę co mogę ewentualnie na później odłożyć :sorry:

Zuzia hahaha ja często ukrywam się w łazience z.telefonem :-p Inaczej mogłabym z rozpędu napisać coś abstrakcyjnego odpowiadając w międzyczasie na setki pytań dzieci :-D

Choco życzę Ci spokojnego dnia! A co do wagi,to ufam tylko swojej w domu. Mam wrażenie ze maluszek zalicza jakiś skok bo czuję,że brzuch mam wyżej. Też masz takie wrażenie? :-) Ja zabezpieczenia kupuję w Lidlu. Są jak dla nas najlepsze. Tylko tylko szkoda,że pojawiają się okresowo.

Kropeczko współczuję bólu głowy. Lez jak możesz i nic nie rób. Oby szybko przeszedł! :tak:

Aschlee Hahaha oj chciałbym czasem mieć w nocy taką wene na jedzenie. Przynajmniej problem z obiadem z głowy :-)

Novaspace to nie rób nic poza ustawowym minimum ;-) przypływu energii życzę :-)

Wiecie co? Chyba ponownie napisze do Administratorki. A Wy myślcie dalej,bo adminów zazwyczaj jest dwóch :-)

Miłego dnia dla wszystkich!

Witam się I ja .
Kropek tez wstałam z bólem głowy :-( może taka pogoda u nas .
Magda hehe jak widać już decyzja podjęta adminka zostajesz TY :-)
Córa hmm niby ok ale o 5 wstała ze ja głowa boli to już 2 dzien gdzie ja boli oby tylko dla tego że mało pije . Coś się jej poprzestawialo i mało pije mało je a nigdy z nią nie miałam kłopotu jadła z 2 ;-)

Eh moja znowu powinna lapac poranna drzemke widać że jest spiaca, ale nieeee.. wyje, krzyczy, piszczy.. przewinieta, najedzona, napita ale nadal coś nie pasuje :/ już nawet jej syrop dałam bo to może zeby..
Jeszcze mąż mnie oczywiście zirytowal przed wyjściem bo jak staram się ja uspac a ten nakazuje :/
Oj gdzie moja cierpliwosc?

Choco haha dobre pytanie mojej tez nie ma :-) zaśnie moja czasami też takie akcje ma wtedy jej mowie żeby przyszła się przytulic do mnie wtedy siada mi na kolanach wtula się i sobie ja kołysze i zasypia :-) polecam ;-) czasami jeszczę śpiewam ;-)

Witam się i ja z zachmurzonego zachodu.
Oj dziewczyny odpoczywajcie ile się da bo widzę że to najlepiej działa na nasze bólowe dolegliwości:)
A ja się pochwalę, że wczoraj pierwszy raz widziałam jak mi brzuch się rusza od Małej no widok MEGA! a brzuchol zaczyna rosnąć nawet bez jedzenia:-)

reklama
Do góry