reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Hahaha Magda jak bym czytała o swoim ;-) śmieje się ze usłyszy tylko dźwięk nagrywania i cisza a jak wyłączę to odrazu szaleje. Nie wiem co jest ale on strasznie nie lubi jak leżę na boku momentalnie kopie wierci się położę się na plecach to cisza najgorzej jest w nocy przez duszności lepiej mi na boku a tu znowu nie da się spać bo tak kopie . Kropek pokaż na fb :-D Lubie oglądać takie filmy :-)

reklama
My byliśmy w Tesco bo u nas w mieście nie ma :) nic ciekawego przecenionego nie było, tylko małe skarpeteczki wzięliśmy i dla Corci starszej spodnie fajne, takie elegantsze dresowe ;)
Katar mnie męczy i meczy.. Ja już chyba będę skazana na wieczne przeziebienie do końca ciąży :(

Ja nie.wiem,ale u mnie wszystkie takie były. Ale teraz to lobuzy,że hej! :-p

Ja nie kłamiąc Was mam katar od początku września. Taki paskudny,nie jakaś tam woda z nosa. Ale ja mam polipa w nosie i będę musiała wrócić do laryngologa po ciąży,bo każdy katar wlecze się tygodniami.

Bozienko właśnie nie. Polipa wykryli przed ciążą z Marcelem. Ponieważ w ciąży zabronione było stosowanie leków i sterydów powiedzieli,że wrócimy do leczenia po ciąży. Tymczasem po ciąży mnie skreślili z listy,że rzekomo nie potrzebuje leczenia. Miałam to wyjaśnić,ale dość szybko zaszłam w ciążę z Kają. Potem kolejna ciąża teraz i tak ciągle coś. Najgorsze jest to,że im więcej kropli używam,tym gorszy mam węch. Chwilami wcale. No straszne to jest,ale wiem ze teraz nic nie zrobią :-(

reklama
Wsoulczuje może za babcia ;-)
Ja mam znowu mega wielka zgage ehhh wczoraj w nocy to samo dziwne było bo jak leżałam na lewym boku to jej nie miałam a jak na prawym lub na w znak to była ehhh ta ciaza jest coraz dziwniejsza ;-) mały mnie dzisiaj skopal przy obiedzie po żołądku ;-) aż mi się odniechcialo jeść dalej ;-)

Do góry