reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

No ale widzę, że coraz więcej mamy imion dla maluszków :) Choco Alicja bardzo ładnie, ja na bierzmowaniu takie sobie wzięłam.

My myślimy nad Natalia, Kinga i Zuzia, no ale na połówkowym 2 tygodnie temu gin powiedziała, że coś jej się minęło przed oczami a pózniej już nie było widać dzidzia się zakrywała nóżkami.. więc musimy mieć w zapasie imię dla chłopczyka :)

Wstawię póżniej zdjecie z Usg na wizytowym może Wy coś tam zobaczycie:)

reklama
Witamy sie :)
Narazie fakt wygrywa u nas Alicja ale czy na tym zostanie to nie mam pojecia :)
Znow mam kryzys i chce mi sie spac, tym bardziej ze o 4 corcia wstala i bylo koniec spania a jak juz udalo jej sie usnac i nam w koncu tez to sasiedzi pod nami zaczeli wiercic. Takze noc przeudana.
Dodatkowo u nas dzis wieje zimny wiatr, na dworzu szaro, ponuro.
Ostatnio chodzi za mna ciagle cos slodkiego.

Umnie z synem było dokładnie tak samo miał być Kasper a jest Kasjan :-) z córa wachałam się czy ma być Kornelka Lenka czy Lenka Kornelka :-) idąc do urzędu jeszcze się zastanawiałam ;-)

Mi tez Alicja sie podoba i Theo tez bardzo fajne.

Kati ciezko stwierdzic co tam dzidzia ma miedzy nozkami. Mi tez w Polsce powiedzieli, ze dziewczynka bedzie, ale tutaj na ostatniej wizycie nie moglismy podpatrzec płci. Staram sie nie nastawiac, ale juz pokupowałam pare ciuszkow z rózem i nie chciałabym sie rozczarowac. I gdzies tam z tyłu glowy ciagle mi dzwoni, ze jeszcze nie jest przesadzone. W sumie to najwazniejsze, zeby zdrowe było, ale fajnie byłoby juz wiedziec tak na 100% :)

Oooo matko jedyna jak się zmachalam i przy tym wygimnastykowalam żeby pozbyć się okrycia zimowego z nóg i nie tylko ;-) toż to coraz bardziej męczące się robi ;-) .
A co to koleżanki drogie dzisiaj taka cisza tutaj ???
Madison jak tam po wizycie ??? Czekamy na relacje

Mi dzisiaj udalo się przespać w dzien, nie wiem jakim cudem ale było to błogie :)
Poza tym u nas Cora szaleje od rana do nocy, jest absorbujaca jak nie wiem :) za tydzień kończy 14 miesięcy :)
Ze słodkiego zjadłam Kinder bueno ale tak naprawdę chodzi za mną blok czekoladowy :)

Dobrze kojarze że Margarita dawno się nie odzywala?

U nas z płcią był tak dziś, ze babka specjalnie dla męża sprawdzała. Najpierw mówi,że nóżki złączone i ciężko, ale ona myśli,że chłopiec. Po czym Theo ładnie dupke wystawił, a ona z entuzjazmem, że nie.....na pewno chłopiec :-D

Kati ja u Ciebie na fotce widzę babeczkę. Ewidentnie jest kreseczka gdzie trzeba ;-)

U mnie cisza, bo Nelly miała te urodziny i chciałam z dziećmi posiedzieć, a późno wróciłam z Cardiff, to czasu już było mało. Ogólnie bardzo mało dziewczyn pisze ostatnio......szkoda :-(

reklama
Dzień dobry Wszystkim

ale miałam nocke, same koszmary i pobudki, masakra. O 7 córka się obudziła i po spaniu,postaram się w dzień z nią przespać

Jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki mamy sporo typów m.in.
Anabell
Yasmine
Selena
Blanka
Aurora
Clarissa
Christina
A jeśli jakimś cudem wyjdzie jednak chłopiec na badaniu 3D to mąż ma wymyśleć, nie będę protestować o ile wybierze coś rozsądnego :-D

Do góry