reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam się wieczorem, dzisiaj dzień znowu mi przeleciał nawet nie wiem kiedy. Rano badania tarczycowe -wyniki wyszły bardzo dobre. Chwila relaksu - wizyta u fryzjera ( farba i podciecie). Zakupy, obiad, malutka drzemka;-) . Obiad dla męża, kaweczka z mężem i dalej skręcanie mebli ( już wszystko) . Kąpiel, kolacja i teraz musiałam nadrobić Wasze wpisy. W domu dalej że tak powiem "sajgon na kółkach". ;-) Jutro wizyta u gin na 9.30 .

reklama
Choco tetmofory osobiste mamy ;-) przymierzalam biustonosze z poprzedniej ciąży które miałam pod sam koniec kupowane i stwierdzam że muszę coś na szybkości kupić bo są zamale ;-) wkoncu moje modły zostały wysłuchane i jedzenie poszło w cycki :-D hihihihi

20 minut wstawałam, płakałam przy tym z bólu, jak już wstałam i dałam 2 kroki to było ok. Po toalecie znowu leżę i już nie wstaje. Dzisiaj. Noo.
Kręgosłup przeciążony bo ciężar ciała się zmienił drastycznie :(
Nie przez pracę bo nie dźwigam przecież.

Idę spać. Rano musze nogi ogolić itd.

Ale się rozgadałyście! Nadążyć nie można :))

Demollka - ja też jeszcze jestem bez krzywej, dzisiaj dopiero skierowanie dostałam, a mam zrobić przed następna wizytą , więc dopiero za jakieś 3 tygodnie.

Kropek - zdrówka :)) też gorąco polecam nebulizator, nie jest to najtańsze rozwiązanie, ale przy dziecku jest szalenie przydatne. A teraz parówki z solą brzmi obiecująco. Majeranek jeszcze dotyka nos, ale naprawdę nie wiem jak to jest w ciąży :(

Carolajna - bardzo, bardzo współczuję boleści i trzymam kciuki za poprawę. I za płaszczyk, bo jednak spory kawał zimy nadęte będziemy chodzić ;)

Madisoni - życzę Ci dużo siły i podziwiam za takie pragmatyczne podejście do sytuacji w czasie, gdy burza hormonów i ciążowe huśtawki nastrojów niejedną z nas kładą na łopatki. W ogóle mam wielki szacunek dla wszystkich z Was, które miały siłę wyjść ze związku i wziąć życie w swoje ręce. Ja siebie nie widzę w takiej sytuacji, ale ja szczęśliwie nie mam powodów do narzekania ;)

Magda - świetnie ten tort wygląda :) Szacun.

A ja ostatnio doskonale wiem na co mam ochotę - ryby!! Śledzie, wędzone, pieczone, pasty, cokolwiek, byle tłusta ryba:)) i koperek ;)

Magda hihihihi może jednak nie będę pytać ;-) moje się zmieniły jeszcze zanim zrobiłam test ;-) ale wtedy wmawiałam sobie ze to nie możliwe ze sobie wkręcam :-D nie spodziewałam się ze po odstawieniu Anty uda się odrazu :-) hihi taka moja pierwsza zaplanowana ciaza ;-)

Oj to nie. Moje cycki nic nie wrażliwe. Tylko raz w I ciąży dały znać o sobie, ale za to tak,że spałam na plecach z poduszką na nich, bo inaczej wyłam z bólu :-( W każdej następnej ciąży raczej normalne i niewzruszone :-)

reklama
Ello! Niewyspana i zaspana.
Zakładam dres i nawet bez skarpet lecę do szkoły, w sumie pod szkołę bo wstyd tak wchodzić. Wracam żeby się doprowadzić do porządku i lecę do pracy. Aaaa aa. Kolejny dzień świstaka.
Miłego dnia!

Do góry