reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Zajrzałam na chwilkę i miałam spać,ale czytam ze Choco czegoś zazdrości Carolajnie wiec musiałam doczytać czego :-)

Carolajna ja też zazdroszczę :-p Baw się dobrze i ładuj akumulatory!

Choco ja często przy gorączce stosuje chłodząca kąpiel i dzieci. Nalewasz wodę temperatury ciała ( np 38-39). Jak włożysz maluszka to pomalutku dolewasz zimną. Nie nagle dużo. Tak by schodzić pomału ciałko. Tym sposobem dziecko nie zauważy tej różnicy temperatur. Zdrówka i spokojnej nocy mimo wszystko! A co do żołądka,to mi się wydaje,że to wciąż za wcześnie aby nasze bable go uciskały,ale może się mylę. Obyś się nie rozchorowala :baffled:

Kropeczko ale super! Ambitna bestia z Ciebie :-) A pieskowi zdrówka jak najwięcej!

Aschlee dziękuję :-)

Bettina jeju,ja też mam czasem takie napady z sikaniem. Najgorsze,że to zazwyczaj jak musze wyjść z domu. No oszalec idzie. Albo jak spać się położę....wrrrr! :eek:

Demolko korzystaj nawet z domowego spa! U mnie w obecnej chwili spa jest wtedy jak mogę w spokoju nogi ogolic :-D A tak poważnie,to jutro mam zamiar właśnie posiedzieć w łazience dłużej :-)

Bozienko współczuję tego bólu głowy. Ja ostatnio odpukać mam spokój. Pewnie dlatego ze bardzo dużo pije i wreszcie jem regularnie. U Ciebie mam nadzieje to jednorazowa szybka akcja i jutro wstaniesz bez bólu :tak:

U nas impreza udana. Dzieci zachwycone. Goście zadowoleni. Ja nawet nie zmęczona bardzo. Jutro odpoczynek przed kolejnym ciężkim tygodniem. Spijcie dobrze :-)

Caro tez zazdroszczę, ja ostatnio paznokcie u stóp zrobiłam ale z tym brzuchem to istny wyczyn.

Magda najlepszego za wczasu póki pamiętam.

A ja Wam powiem coś śmiesznego co przed chwilą moja córka powiedziała. Leżę w łóżku, Hania wstała a na pufie leżał mój stanik sporych juz rozmiarów złożony ze miseczka w miseczce byla. A Hania: "Mamo a dla kogo są te czapki?". :-D

Ati dzieci są rozbrajajace;)

Madziu sto lat:)

Co tu taka cisza? Ja wczoraj poszłam spać kolo 12 bo na TVN był fajny polski film oszukane troche ciężki ale nie mogłam go wyłączyć czekając na to jak sie skończy:(

Az mi się wstawać do okna nie chce bo moja aplikacja pokazuje że dziś ma u nas śnieg sypać.. ciekawe ciekawe

Pęknę ! Ile tu jedzeniaaaaa!
Mam pytanie... w okolicach świat Bożego Narodzenia będziemy jeszcze na chodzie? Bo mąż ciśnie żeby jednak wyjechać na święta jak co roku a ja się obawiam podjąć decyzję. ..a trzeba by rezerwować.

reklama
Witam i ja :)

U nas nocka deko lepsza, ok 24 była gorączka, syropek i z przerwami krótkimi spanie do ok 7.
My dziś się nie ruszamy bo córka się nie nadaje, obiadek przyjdzie do nas od babci :)

Carolajna a gdzie mąż chce jechac? Ja myślę że powinniście rezerwować :)

Do góry