reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
A wiecie ze u nas w mieście żyją czworaczki i mają już 25 lat :) znam ich, także cuda się zdarzają..

Mi również żal okropnie rodzicow.. jeszcze w taki dzień.. jej oby temu trzeciemu się udało.

Dzień dobry :-)

Ja jeszcze w łóżku. Spać miałam dłużej dziś,ale dzieci szalaly i juz po spaniu.

Bozienko mnie też dziś w nocy zgaga okrutnie męczyła. Na szczęście po tabletce Zantacu przeszło. Będę za tydzień u tego gastroenterologa,to się dowiem dokładnie jak to jest z tą zgaga i co faktycznie można stosować :sorry:

Choco cieszę się,że nocka juz lepsza. Oby najgorsze było za Wami! :tak:

Carolajna ja bym jechała. Oczywiście jeśli ginek pozwoli. Marzę o świętach bez tego latania po sklepach, gotowania itp. Jak możesz to korzystaj. Zwłaszcza na końcówce :-)

Ati, Kropeczko dziękuję :-)

Magda korzystam co roku :)))
Ja na zgage biorę Gaviscon czy jakoś tak ale są paskudne. Co prawda pomagają ale ten posmak ; (
Ginek powiedział, że można też Rennie i inne cuda neutralizujące

Magda :-) to jak się dowiesz to daj nam a przynajmniej mi znać bo oszalec idzie nawet zwykła woda nie gazowane powoduje zgage przy porodzie z synem położna mi mówiła ze to przez włoski na głowie ale jakoś w to wierzyć nie chce mi się ;-)

reklama
Wracamy. .. ehhh...

Właśnie mi się przypomniał mój sen... śniło mi się, że urodziłam i nie miałam ze sobą żadnego kocyka ani rożka. Bezsensuuu

Do góry