reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Jakoś nie toleruję. Też słyszałam różne cuda i raz się skusiłam dla męża kupiłam tą serię Yego ale do kitu. Córce kiedyś te Płyny Maziajki i też to nie to.
Ale znam osoby, które stosują i są zadowolone. Musiałabyś spróbować

reklama
Magda 100 lat wszystkiego co najlepsze dużo radości uśmiechu i zdrowia przede wszystkim :-)

Produkcja pełna para idzie widzę ;-) kosmetyki tyle ich teraz jest ze nie wiadomo który wybrać . Przy synku używałam napoczątku samego bydła bambino bodajże przy córce lekarz zalecił używanie oilatum i osobiscie jestem z niego zadowolona . Ale każdy ma swoje zdanie i swoje doświadczenie z nimi

Jak to dobrze sobie czasami pospać troszkę dłużej :-) maz poszedł do pracy syn ma wolne od szkoły i co tu robić narazie weny na nic nie mam ;-) napewno kawke wypije i pomyślimy co mi się dalej będzie chciało ;-)

Cześć Dziewczyny

Mam podobne zdanie o J&J -ale to wiem po sobie, więc dziecku nie kupię. Ja lubie serie do pielęgnacji Penaten baby, zwłaszcza balsam na noc, używam tylko w razie potrzeby i krem na zimę do twarzy ale i tak jak choco,jeśli jest potrzeba używam mąki ziemniaczanej,
jest najlepsza

Ja laktator musze koniecznie kupić, i narazie się rozglądam. Karmiłam córkę rok piersią i laktator nie raz mnie ratował

Jadźka znam ten ból, jak coś porobię i potem się położe na plecachto tragedia, wstać nie umiem tak mnie rwą

NowaNatka czekaj cierpliwie, pobudzaj - wypij szklankę zimnego soku pomarańczowego. A jak nie ruszy to na IP koniecznie

choco z ziajki polecam krem na rozstępy od czwartego miesiąca, po przedniej ciaży nie mam ani jednego rozstępu. Stosowałam na przemiennie z balsamem do ciała z Lirene, normalny nawilżający- nie jakiś specjalny dla ciężarnych
Jesli chodzi o Ziaję to mam swoich ulubieńców tj. płyn do higieny intymnej,balsam do ciała kozie mleko- ten zapach nigdy mi sie nie znudzi
A jeśli chodzi o inne produkty dla dzieci nie stosowałam, nie ma Ziaji w DE ;] tyle co mnie zaopatrzą z Polski

Magda masz dzisiaj urodziny? No to życzę Ci Wszystkiego co tylko sobie
zamarzysz, szczęścia, zdrowia dla Ciebie i rodziny :)

Witajcie. :-)
U mnie coś się pogorszyło przez noc, jakaś choroba mnie bierze, drapie w gardle i kaszel coraz gorszy :-(

Laktator jakiś sobie upatrzę, a jak będzie konieczny to Połówek kupi. Macie jakieś sprawdzone modele?

reklama
Natka może Cię kopać gdzieś w środek a czujesz np plecki jak się wypycha I mnie Alex tez tak często ma ze raz czuć go bardziej raz mniej raz się tylko wypycha a raz ładuje kopniak za kopniakiem ;-) spokojnie

Do góry