reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka bo dzisiaj taki dzień że się nic nie chce i człowiek do niczego jest.
Mnie czeka glukoza w piątek bo dzisiaj bym się nie wyrobiła, odebrałam akt małżeństwa i pobrałam wszystkie wnioski do zmian masakra jest tego troche i jeszcze muszę fotkę zrobić co jest dla mnie najgorsze bo nie lubię poza tym zpucowiałam na twarzy hehe dobrze że za rok półtora zmienię meldunek to będzie znów nowy:-)
Co do bólu to nalatałam się dzisiaj i ciągnie koło pępka ale wczoraj pytałam gin czy mi się nic tam nie urwie hehe więc potwierdził ze tak ma być
Powoli zabieram się za zakupy dla małej, zamawiałyście moze z allegro pieluchy tetrowe?

Demolka hahah znam ta biurokracje odnośnie zmiany nazwiska ;-)
Ja nie wiem czemu ale nie lubię zakupów internetowych ;-) ja musze dotknąć powachac ;-) zobaczyć z bliska ;-)

Carol ważne że z serduszkiem wszystko oki w pracy mam nadzieję jakoś się wyjaśni i nie będzie tak źle;-)
Natka też tak mam chociaż jak ide do wc to okazuje się że wcale dużej ilości w pęcherzu nie było, chyba mi się skurczył albo rzeczywiście Mała uciska go.

reklama
Mi energii starcza do max 18 a potem rownia pochyla do padania na pysk i energię znów dostaje około 21. Pytałam się już parę razy ale nikt nie odpowiadał, czy 3 kawy dziennie to za dużo? Obecnie 2 pije ale czasami o 20 jeszcze bym słaba wypila co by z mężem film obejrzeć a nie usnac w połowie.

Caro co w pracy?

Właśnie szykuje kolacje dla nas, w sklepie wzięło mnie na serki topione nie jadłam dawno ;-)

Bozienka co z zusem? Termin juz minął chyba.

Do góry