reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
No ja wiem wiem moich postów się nie czyta ;-)
Miałam iść spać i co Alex jak zwykle szaleństwa sobie robi ;-) i tak pewnie będzie mniej więcej przez 2 godziny ;-) uparł się na prawe zeberko i cosik tam wpycha ;-) skubaniec jeden ;-)

Bozienka ja wbijam do Ciebie jak Ty takie dobre napoje masz :)

Co do prac domowych... To tyle bym chciała zrobić a nie moge :( przez ten twardniejący brzuch muszę leżeć. Ale dla małej wszystko :)

Ja pi śniadanku zaraz kawka z pączusiem. I trzeba się wziąść za sprzątanie gotowanie i takie tam.
Mój kręgosup to najbardziej zmywania odkurzania i mycia podług nie lubi i jak sprzątam to musze to zrobić bo potem już nie wstane.

Pierwszy etap safy zakończony jupi teraz czekamy na płyty.

Wczoraj pytałam położnej co do szpitala no i dla dzidzi chusteczki i pieluchy a dla mnie podkłady na łóżko i te osobiste woda i to co tam chce

reklama
Do góry