reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka ja w poprzedniej ciąży oczywiscie mialam zapalenie pecherza i mnie akurat nic nie pieklo ani nie bolalo :) a gin stwierdzil ze przewaznie boli dol brzucha. Tym bardziej ze slusznie Jadzia zauwazyla ze wczesniej latalas do kibelka :)

reklama
Choco hahaha :-) nie bój nic ja z tych co chodzę do lekarza jak boli bardziej ;-) wrócę do domku wypije kawkę może mnie ruszy na kibelek i jak to nie pomoże to oczywiście ze pójdę . Tak jak juz pisałam siostra postawiona w stan gotowości ;-) i czeka na tel wrazie W

Jadźka ano jako tako ;)
Właśnie się budzę, mąż śniadanie i kawę niesie, a zaraz musze nas ogarnąć na sesję.

Bozienka żurawinę kup i popijaj

A jaki ma smak żurawina ;-)
Wypilam kawkę zrobiłam co miałam zrobić leżę i narazie jest w miarę miałam dzwonić do lekarza ale kurde on mnie odrazu na oddział położy ale obiecuje ze jak tylko bol wróci dzwonie do niego i jadę nawet na oddział :-)

reklama
Do góry