reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magda do świąt to Twoje szkraby będą dokazywać całkowicie i zapomną w ogóle, ze chore były ;-) ;)

Aschlee leż jak najwięcej. Moja koleżanka też miała problemy z szyjką, ponad 3 miesiące leżała w domu całkowicie plackiem, tylko do wc mogła wstawać, jadła w łóżku, prysznic na siedząco. Donosiła ciążę do terminu a na koniec lekarz powiedział, że gdyby nie to, że faktycznie tylko leżała to nie zaszli by tak daleko. Trzymam kciuki :blink:

Ja za to jestem dzisiaj jakaś nieogarnięta. Nie mam siły się rusza. Ale i noc miałam kiepską bo bóle miednicy bardzo mi dokuczają nocami. :baffled:

Cześć mamuśki ;-) ;)

Magda mnie też strasznie szybko uciekają dni. Jest mi ciężko ale mi się nie dłuży. Zostało mi 6 tyg z małym haczykiem :happy:. Mój 8 letni synek już nie może się doczekać. :laugh2: Ciągle się pyta jaki będzie Tymek, czy duży, mały, a czy będzie płakał, czy będzie mógł pchać wózek, czy będzie mógł wziąść go na ręce? A co on tam robi w brzuszku i dlaczego on już umie pływać w tych wodach? I jak wychodzi rano do szkoły to woła do mnie do sypialni - mamo powiedz Tymkowi że go kocham. :happy2::happy2:

A mi sie dluzy, koncowka a ja coraz bardziej jestem niecierpliwa,ze jeszce tyle czasu.
Juz jestem ciekawa jak ten nasz potomek wygląda, czy ma włoski, czy bedzie miał pućki hehehh, jakie oczka, usta,uszka, ach!

Miłego dnia dziewczyny!:-)

Cześć Dziewczyny

Wszystkie widzę zaniepokojone , w sumie swieta szybko mina, zaraz nowy rok i juz z górki. Ja sie obawiam ze styczeń bardzo bedzie mi sie dłużył, dlatego zostawiłam sobie pranie i zakupy właśnie na ten miesiac , szybciej mi minie i nie bede sie zamartwiać

Dzis dałam radę posprzątac łazienkę i ubikacje, plus podłogi na gorze. Cieszę sie ze dałam radę. Czekam na męża i jakieś zakupy, jutro przyjeżdzają goście juz na swieta, obym jakoś przetrwała :-)

Miłego dnia wszystkim

Nie wiem co się dzieje, noce to dla mnie jakaś katorga. Bóle miednicy, brzucha nie dają spać. Potem po 8 zasypiam kamiennym snem. Mam tak od tygodnia. Ale spać do 10 to przegięcie :szok:
Jutro widzimy się z położną na oddziale więc dopytam czy takie silne bóle miednicy to normalne. :confused:
Nawet nie mam siły się ruszać a w domu bałagan. :confused2:

Mam nadzieję, że u was na weekend lepsze samopoczucie :blink:

Tu szczyka, tam gniecie, ciągnie jak na starość:-D
Chyba każda już się nie może doczekać jakie te szkraby nasze są, jeszcze ciut...
W Tesco są przeceny na rzeczy dla małych do 50% kurcze muszę naprawde pozwozić już rzeczy bo się powstrzymuję z zakupami, bo nie wiem co bedę już mieć, nakupuję a potem się okaże że mogłam na coś innego wydać:)
Drzwi wejściowe skończone, w końcu można ciut ogarnąć bo zamiast na dworze mam w domu biało hehe jak kogoś energia rozpiera zapraszam do pomocy:)

Nova podziwiam za energię!

Anit aż mi się buzia ucieszyła jak czytałam o Twoim starszaku, super nastawienie!

Beteina u Ciebie miednica to już musi ładnie się rozejść Ty kobieto kończysz 34tc:szok:

Magda menu ustalone? ja właśnie kupiłam i wcinam rybe po grecku:)

Demolka no właśnie ja już wchodzę lada dzień w 35 tydzień więc już u mnie wielkie pranie, prasowanie i zaraz pakowanie. Czasem jak czytam was, że czekacie na styczeń np z praniem to łapię się za głowę na co czekacie i dopiero muszę sobie przypomnieć, że niektóre z was to jeszcze 28-30 tydzień i przecież macie dużo czasu :-p
Bo u mnie to jakaś panika podświadoma, że nie zdążę wszystkiego przygotować na czas :laugh2:

O też bym zjadła ryby po grecku :yes:

reklama
Demollka ale mi apetytu narobiłaś tą rybką. Rozumiem że kupiłaś gotową a nie stałaś przy patelni;-) ;).

Ja dzisiaj poleciałam dokupić prezenty niestety sama bo mąż w pracy. Widzę że z chęcią do robienia czegokolwiek to u wszystkich tak samo a już się bałam że ze mną coś nie tak że mam lenia non stop. Niby noc przespana a mogłabym spać dalej w ciągu dnia. Ehh... też już mi się marzy końcówka stycznia.

Do góry