reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Wybaczcie dziewczyny ale dzisiaj nie chce mi sie nadrabiac...jakas taka nie do zycia dzisiaj jestem...czekam do 20 zeby polozyc Ole spac i Alana i sama tez sie poloze jiz spac... a niby sie wyspalam dzisiaj.
Znowu M bedzie mial pretensje ze jak przychodzi z pracy to albo ja ide spac albo nos w tv...kurcze kozystam póki moge ze snu i telewizora bo jak bedzie Marcel juz z nami to jiz nie bedzie takich luzow
Jutro mam rozprawe o alimenty na.ole i alana musze dzisiaj sie wyspac bo bede jutro mega zestresowana
Znowu M bedzie mial pretensje ze jak przychodzi z pracy to albo ja ide spac albo nos w tv...kurcze kozystam póki moge ze snu i telewizora bo jak bedzie Marcel juz z nami to jiz nie bedzie takich luzow
Jutro mam rozprawe o alimenty na.ole i alana musze dzisiaj sie wyspac bo bede jutro mega zestresowana
kati29
Natka nie wiem zobacz w necie ale wydaje mi się że gorzej jak by bylo ich mniej. Nie stresuj się jak by bylo źle to gin by Cię dał do szpitala
kati29
Lilith odpoczywaj mamy prawo być zmęczone, szzegolnie teraz kiedy nasz organizm pracuje na tak zwiększonych obrotach 
chocolatequa
Natka a mówił ile masz tych wod?
chocolatequa
Natka ja miałam tak w pierwszej ciąży ze jak mnie przyjęli na oddział to mnie jeden konowal postraszyl bo powiedział dosłownie ze mam "wielowodzie".. Mój gin nic takiego nie dostrzegl, choć faktycznie miałam duuuzo wod.
Teraz znów na którymś usg wyszło ze mam przymalo ale już się unormowalo.
Myślę że jakby coś zagrazalo maluszkowi to lekarz by działał
oni tzn lekarze powinni precyzjniej dobierać słowa żeby nie straszyć bez sensu przyszłych mam 
Teraz znów na którymś usg wyszło ze mam przymalo ale już się unormowalo.
Myślę że jakby coś zagrazalo maluszkowi to lekarz by działał
reklama
anit80
Witam,
ale miałam do nadrobienia, uffff przeczytałam, tylko co kto napisał juz nie pamiętam wie wybaczcie.
Bożena cieszę się że już dzisiaj jesteście w domku, suuuuuper
Magda trzymaj się i nie słuchaj tych uprzedzonych lekarzy, to jest prostak, chociaż zawsze myślałam że to my (polacy) jesteśmy mało torencyjni. Twoja pani doktór wie o co w Twojej sytuacji chodzi i to wystarcza
Magda 777 ja też jeszcze wybieram się z mężem do kina i na kolacje, może w piątek lub sobotę.
Nowa a moja mówiła że mam troszeczkę mniej wód ale to nic groźnego.
Wszystkim które zmagają się z bólami współczuję
, trzymam za Was kciuki, dacie rade 
Choco, Caro jestem z Wami, czekam na wieści że tulicie Swoje maleństwa
Beemik narobiłaś mi apetytu na babeczki. Ja jutro będę piekła chruściki, babcia przyjedzie na kaweczke do nas, bo syn ma z okazji dnia babci i dziadka przedstawienie w szkole
Lilith powodzenia jutro na sprawie i proszę spokojnie bez nerwów
ale miałam do nadrobienia, uffff przeczytałam, tylko co kto napisał juz nie pamiętam wie wybaczcie.
Bożena cieszę się że już dzisiaj jesteście w domku, suuuuuper

Magda trzymaj się i nie słuchaj tych uprzedzonych lekarzy, to jest prostak, chociaż zawsze myślałam że to my (polacy) jesteśmy mało torencyjni. Twoja pani doktór wie o co w Twojej sytuacji chodzi i to wystarcza

Magda 777 ja też jeszcze wybieram się z mężem do kina i na kolacje, może w piątek lub sobotę.

Nowa a moja mówiła że mam troszeczkę mniej wód ale to nic groźnego.
Wszystkim które zmagają się z bólami współczuję

Choco, Caro jestem z Wami, czekam na wieści że tulicie Swoje maleństwa

Beemik narobiłaś mi apetytu na babeczki. Ja jutro będę piekła chruściki, babcia przyjedzie na kaweczke do nas, bo syn ma z okazji dnia babci i dziadka przedstawienie w szkole

Lilith powodzenia jutro na sprawie i proszę spokojnie bez nerwów