reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Czyli dzisiaj czekamy na trójkę brzdąców, super :blink:
Carola trzymam kciuki, oby szybko się rozkręciło. ;-) ;)
Choco już pewnie po cc dochodzi do siebie bo miała mieć rano :blink:
Za Malinkę trzymam kciuki. :blink:
Magda u Ciebie pewnie już szykują Cię do cc, weszłaś w 38 tydzień więc jest super :blink:
Lilith prędzej czy później i tak sprawę zamkną tylko szkoda, że to tak długo trwa. Niestety w polskim sądownictwie takie terminy dają :baffled:

Ja przy pierwszym miałam oxy wywoływane(odeszły wody skurczy było brak)
Przy drugim oxy na przyspieszenie rozwarcia. Ale ją miałam skrawdzane rozwarcie w trakcie oxy
Jejku trzymaj się, całe cierpienie nie długo będziesz miała wynagrodzone. Całą ciążę czekamy właśnie na poród

I jak tam dziewczyny , ktora pierwsza dzisiaj sue rozwiąże :p

Dzisiaj musze koniecznie cos zrobic z tymi moimi walizkami chyba pieluchy i tw inne pierdoly dam do reklamowki bo i tak zuzyje w szpitalu i pol walizki bedzie pustej. Wiec wspolnie z Marcelkiem sie spakuje. Tak to sobie wymyslilam

Ja jak bylam podlaczona pod oxy to sprawdzali mi rozwarcie normalnie...a ze nie bylo to zrobili ciach ciach.

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkie Lutowki rozpakuja się w styczniu hehe

Ja prasuje. Masakra. Nie mogę wyrobić z kregoslupem. Prasuje na siedząco ale plecy mi tak naparzaja ze masakra. Popracuje 4 rzeczy i robie przerwe. Miałam dzisiaj pójść sobie do Heliosa na kino kobiet ale czuje ze nie dam rady. Jeszcze 6 tygodni. Jak zyc?

Ostatnia edycja:
Do góry