reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
o nie moge hahahaha :D

PaniAg mnie rozbawiła, chyba chce żebym szybciej urodziła :D :D

To Ci wymyślił :p przynajmniej dzidzia się kołysze :p

PaniAg jak możesz tak bezczelnie dzieckiem trząchać :shocked2:;-) ;)
U mnie Hania jak za długo śpi i się nie rusza to specjalnie trzącham całym brzuchem, żeby dała jakiś znak od siebie, ciekawe co by Twój mąż na to powiedział :-p

Bettina ja tez tak robie ale jak on nie widzi,bo zaraz panikuje ,ze mu cos sie stanie xD

Ola,kazda chce przed terminem ciut urodzić by z balastu sie wyswobodzić heheheh;)

Mam wyniki morfologii,ufff bede żyć, wszystkoe są dobre!

A ja się dzisiaj lenie strasznie bo się jakoś dziwnie czuje i nie pytajcie co znaczy dziwnie b nawet nie potrafię wyjaśnić. Mam wrażenie że mnie nerka boli od czasu do czasu i się zastanawiam czy to coś poważniejszego czy poprostu mała mi ją skopała.

Oj z tym balastem to PaniAg w samą dychę trafiła. Dziewczyny chyba nam się szare komórki kurczą co podobno na końcówce jest normą i wróci do stanu pierwotnego kilka tygodni po porodzie. Czyli co teraz mamy pół rozumku czy jak?:):)

hej dziewczyny :)
ktoras pytala o branie nospy ,bralam ją ale tylko jk mnie brzusio bolal lub jak sie robil w ciagu godziny twardy dluzej niz 5 razy .teraz nie biore bo caly czas sie napina i to jest normalne.

Bettina moj M dzis dzielnie wypral dywan.upralam osatnie ubranka i teraz juz moge rodzic a ta nieswiadomosc to rzeczywiscie nie wiem czy taka dobra sprawa bo mam wrazenie ze jak pojade na porodowke to bede sie czula kompetnie zielona w tym temacie. a co do bolu . . miewam bole kosci jak by mnie rozwialo od srodka i to jest bolesne az stekam a co dopiero tu rodzic, nie wyobrazam sobie tego bolu jaki jest przy drugiej fazie porodu. oby poszlo nam szybko.

wogole od kilku dni moj brzuch przybiera tak dziwne krztalty ze jestem w szoku . raz jest taki stozkowaty az dziwnie bo wyciaga sie do przodu:p raz jeden bok sie stawia ehh betti tez tak masz?? w sumie to juz koncowka ciazy wiec moze tak sie dziac

zapomnialam zapytac gina jak dzidzius sie ulozyl bo zawsze kopal mnie w zebra a teraz od tygodnia kopie mnie w bok brzucha . mam nadzieje ze nie przeszkodzi mi to w porodzie SN

PaniAg oj tak strzał w dziesiotkę. Gratuluję dobrych wyników

Magmich noooo mamy małe rozumki, jak Kubuś Puchatek, ja jeszcze do tego lubię miodek :p
a co do bólu to jak mialam zakazenie ukladu moczowego, to oprocz bakterii w moczu, bolalo mnie w lewym boku, tez myslalam, ze to nerka. Jak Twoje wyniki moczu?

NowaNatka dzidzia tak Ci się wypina i brzusio przybiera kształty górzysto-różniste ;) Gdyby lekarz widzial cos nie tak w ulozeniu Twojego dzidzi to na pewno by powiedzial ;)

Oj widzę wesoło się zrobiło :happy: No i bardzo dobrze, ja to zawsze nazywam głupawką.
Mój mały też różnie się układa w brzuszku, ostatnio to chyba nawet próbował się rozprostować i to w poprzek , więc go poklepałam i pytam no ale mały jak Ty chcesz to zrobić :biggrin2::laugh2:

Ja w końcu wstałam z łóżka i zabieram się za sprzątanie góry, pranie wstawiłam teraz odkurzanie, kurze i łazienkę wymyć, a M już podłogi pozmywa:wink:. Może jak się poruszam to coś się ruszy :yes:

reklama
Eh, ja sie czuje jak z polowa mozgu od samego poczatku ciaży....;)

A nospa na mnie nigdy nie dzialala... Przez cala ciaxe zadnych tabletek nie bralam. Tylko folik i teraz żelazo.

Do góry