Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci ze ja tak właśnie mierzyłam czas: do swiat, że szybko zleci juz do konca. W ogóle każdy tydzień mijał mi blyskawicznie z dziecmi w domu. A od środy to każdy dzień licze, każdy mój ruch. Czuję że to będą dla mnie jednak bardzo długie tygodniemasakra taki poród pod domemdobrze, że wszystko w porządku z nią i z dzieckiem
a teraz u nas to już zleci, za chwilę będzie połowa listopada, grudzień to szybko mijający miesiąc, potem styczeń (niektóre już zaczną rodzić), no i mamy luty - nasz miesiąc![]()
Tzw. Placki z blachy [emoji4] dawniej robione na piecach kaflowychGrabcia co to jest? Bo zdjęcie takie ciemne, że nie mogę rozpoznać.