marta18691
Fanka BB :)
Kurde ale do tyłu jestem nie mam czasu nawet żeby pierdnąć 

załatana jestem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już w sumie się zawiodłam dwa albo trzy nawet razy. Ok, raz mogło się zdarzyć. Ale jednak to jest małe dziecko i jak lekarz na mnie patrzy jak na matkę która wymyśla dziecku choroby. A potem okazuje się że dziecko jest gorsze chore niż było. no to sory. Moje zaufanie spadło do 0.Nie, z rana jest z babcią, chociaż i tak często nie śpi o tej godzinie.
No i super, ja też zmieniłam lekarza i jestem taka zadowolona ! Nie ten to inny.
DziekujeJezu jak pięknie. Chciałabym odwiedzić morzemiłego pobytu!!!
Fajnie i co zasnął sam?Siedze na fotelu w kącie sypialni i obserwuje dziecko w łóżeczku. On mnie nie widzi bo ma ochraniacz na szczebelkach. Najpierw robił jakieś wygibasy jak na załączonym obrazku. A teraz CHYBA ZASYPIA SAM![]()
Super żeby były fajne wczasyDziekujeWiecie co-nic mi wiecej nie potrzeba, bo jest bosko! Mlody zadowolony na plazy!
Mój też zasypia samA w sumie to mamy na forum jakiegoś dzieciaczki który zasypia sam w łóżeczku? Robię statystyki![]()
Kurde nie masz lekko z tym małym takie przebojeU nas już trzy pobudki. Próbowałam dać wodę w butelce, mleko, ryk na całe mieszkanie. Błagam zabijcie mnie
Żałuje że zdecydowalam się na kp
No to ja tylko zapalam lampkę jak robię mlekoAa i zauważyłam ze lepiej u nas spi jak jest włączona lampka. Może być przyciemniona na maksa ale żeby coś było widac
HahaDuży hahaha