marta18691
Fanka BB :)
Ja tez na nogach maz dziecko zaprowadzil do przedszkola i na zakupy
Oooo kto tak rano wstal [emoji3][emoji3]dla Ciebie to noc [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo kto tak rano wstal [emoji3][emoji3]dla Ciebie to noc [emoji23]
Bo zwykle jeszcze staram się zasnąć, ale teraz nie dość, że głód, to wzięłam telefon do ręki i się rozbudziłam, bo cholerstwo już prawie nie działa, tak zwlekam z kupnem nowego, ale chyba nie ma coOooo kto tak rano wstaldla Ciebie to noc
![]()
Ja jak się przebudzę na siku koło 6-7, to czasem mnie tak ssie, że już nie zasnę, więc wolę już w nocy wstawaćNo ja tez zauważyłam ze im mniej spie tym bardziej głodna jestem w nocy i nad ranem;D
Ja wlasnie kawke sobie zrobiłamJa dzisiaj noc w miarę ok... zasnęłam o 22 i spalam do 4 coś;o jak na mnie to rekord ostatnio... po 5 zaczęło mnie bolec podbrzusze i plecy. Ale po 6 przeszlo. Takze zaraz wstaje tez na śniadanko![]()
Dziewczyny czop sluzowy zaczął mi odchodzić! Bez krwi takze moze to trwac jeszcze troche! Ale jestsm coraz bliżej [emoji23]
Haha jaka radość;D juz coraz bliżej;pDziewczyny czop sluzowy zaczął mi odchodzić! Bez krwi takze moze to trwac jeszcze troche! Ale jestsm coraz bliżej![]()
No tak srednio jeszxze w tym tygodniu mi pasujeHaha jaka radość;D juz coraz bliżej;p
No tak srednio jeszxze w tym tygodniu mi pasuje [emoji23] maz tez mowi zebym trzymala mocno nogi. Bo on musi pomalowac i podloge polozyc [emoji23] ale hania widzę, ze lubi trzymać napiecie [emoji3]