Dokladnie. Poprosilabym wtedy o pisemne potwierdzenie ze mnie nie przyjmaMoim zdaniem to by było skrajnie nieodpowiedzialne ze strony szpitala odsyłać pacjentkę z rozpoczętą akcją porodową do innego szpitala na własną rękę. Tym bardziej jak szpital jest daleko. Te testy to uważam że jest totalna głupota i stresowanie przyszłych matek. Nie dość że się denerwuje człowiek porodem, pobytem w szpitalu to jeszcze test na głowie
reklama
My obecnie miedzy 18-21, ale jak mala sie pojawi to bedzie kolo 20. W pomieszczeniu w trakcie kapieli kolo 24 nam doradzala polozna, wiec pewnie dokupimy maly grzejniczek elektryczny do lazienki zeby odpalic na spa dla malejDziewczyny jaką utrzymujecie temperaturę w domu w takie mrozy ? Przy dzieciaczkach i wogóle ?![]()
To koksik jak na ten wiek ciazowyDziewczyny ja po wizycie.
Rozwarcie na jeden palec, dzis 37+6.
Dzisiaj miałam niespodziewane pierwsze KTG, wszystko ok, skurczy brakwaga małego 3800
Teraz zauważyłam ze plamie żywa krwią, myślicie ze to od badania czy cos sie dzieje?
z tym plamieniem to ja bym natychmiast konsultowala. Moze byc od badania, ale na tym etapie ciazy lepiej sprawdzic.
Dziewczyny, wrzucam tu pare info dot. krwawienia w 9tym miesiacu ciazy, z ksiazki „W oczekiwaniu na dziecko” Heidi Murkoff.
Załączniki
Ja mam w sypialni 20-21, czasem 19 (w salonie to pewnie cieplej, bo mam salon z kuchnią), a co dziwne teraz przy tych mrozach mam cieplej w sypialni i to przy wyłączonym grzejniku niż jak było cieplejDziewczyny jaką utrzymujecie temperaturę w domu w takie mrozy ? Przy dzieciaczkach i wogóle ?![]()
Michalina_25
Fanka BB :)
dziekujeDziewczyny, wrzucam tu pare info dot. krwawienia w 9tym miesiacu ciazy, z ksiazki „W oczekiwaniu na dziecko” Heidi Murkoff.
Michalina_25
poczekam do rana, jesli nie ustanie to pojade na IPTo koksik jak na ten wiek ciazowy
z tym plamieniem to ja bym natychmiast konsultowala. Moze byc od badania, ale na tym etapie ciazy lepiej sprawdzic.
Mi na ostatnim USG Doktor powiedziała, że po badaniu może zdarzyć się plamienie i żeby się tym nie martwićDziewczyny ja po wizycie.
Rozwarcie na jeden palec, dzis 37+6.
Dzisiaj miałam niespodziewane pierwsze KTG, wszystko ok, skurczy brakwaga małego 3800
Teraz zauważyłam ze plamie żywa krwią, myślicie ze to od badania czy cos sie dzieje?
Maluszek001
A ja nie mam termometru, więc nie wiemDziewczyny jaką utrzymujecie temperaturę w domu w takie mrozy ? Przy dzieciaczkach i wogóle ?![]()
reklama
Zgredzus jak tam u Ciebie sytuacja?Wiesz, tylko mnie martwi to że dalej nie zrobili USG żeby to sprawdzić... I tak leżę. A u Ciebie działali, z drugiej strony co to mogło być?