HahahaA to mój wariatWczoraj tatuś zrobił mu prototyp niemowlęcego japonka
Stwierdził, że aż się prosi o japonki, tak odgina duży palec no i jednego już ma
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahahaA to mój wariatWczoraj tatuś zrobił mu prototyp niemowlęcego japonka
Stwierdził, że aż się prosi o japonki, tak odgina duży palec no i jednego już ma
![]()
To prawda, u nas niektore 56ki sa za duze, a znowu inne 62 sa idealneA to mój już powoli 68, w sumie zależy co, ale pajace 62 to już ma na ścisk jak wyprostuje nóżki, kaftanik mu dzisiaj 68 założyłam i idealnyale te rozmiary to są tak różne, że ciężko się tym sugerować, z Lidla mam body 50/56 i wciąż są mu luźne, a 62 z innego miejsca już ma prawie za małe
![]()
Moze ja mojej za ciasne zakladam@Święta92 - ile Twoja gwiazda wazy? Pytam bo wydaje sie byc drobniutka, a mowisz ze 62 juz nosi![]()
Moja też, już śpiochy takie, że jeszcze chwilę pochodzi i będziemy 68 zakładać. Bo spodnie i bluzki to spoko, ale śpiochy to już takie, że jeszcze parę dni pochodzi.Na zdjęciach dzieciaczki wieksze się wydaja. Nosi 62 rozmiar
PrzesłodkaA to moja dzidzia kochana![]()
Ale przystojniakAle te wasze dzieci dorodnenasz Fifek już ma 7 tygodni a taki wypierdek z niego, że nie wiem
![]()
Kochana przed tymi zdjęciami ze 3/4godz wcześniej był atak kolki i wrzask. Po zdj drzemka i później znowu płaczTak patrzę na te wasze śliczności male i sie zastanawiam czy to tylko moja wiecznie placze i łzy w oczach bo wkoli glodna:S
Już duży chłopak z niego, słodkiA to mój wariatWczoraj tatuś zrobił mu prototyp niemowlęcego japonka
![]()