reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
@rosenberg przypomnij mi kogo Ty polecalas do cwiczen na youtube?! 😎
Lilly Sabri to moje top 1 i spoko jest też Caroline Girvan, ale ona ma bardzo zaawansowane treningi 🥵
Przejrzałam teraz jeszcze moje subskrypcje i mam kilka dodatkowych typów: Holly Dolke, Roxanne Russell, Vicky Justiz i Sydney Cummings - specjalnie wypisałam wszystkie bo może akurat któraś z nich bardziej komuś spasuje 😁 ale zdecydowanie polecam najbardziej Lilly bo dzięki niej miałam mega formę podczas ciąży, a teraz to już w ogóle jestem chodząca reklama 🙈

Czy wasze dzieci pod wieczór zmniejszają czas pomiędzy karmieniami? Mam wrażenie, że rano jest super i spokojnie 3/3,5h wytrzymuje, a im później tym częściej na mnie wisi. Nie wiem czy to kwestia właśnie jakiegoś rozwoju i się unormuje czy może taka jego natura 🤔 czytałam, że to niby normalne, ale robi się trochę uciążliwe bo ileż można z cyckiem na wierzchu latać.
Jeszcze moje dziecko kompletnie odrzuciło smoczka i chce ciągle tylko pierś 🤦

Czy wasze dzieci pod wieczór zmniejszają czas pomiędzy karmieniami? Mam wrażenie, że rano jest super i spokojnie 3/3,5h wytrzymuje, a im później tym częściej na mnie wisi. Nie wiem czy to kwestia właśnie jakiegoś rozwoju i się unormuje czy może taka jego natura 🤔 czytałam, że to niby normalne, ale robi się trochę uciążliwe bo ileż można z cyckiem na wierzchu latać.
U mnie w te upały ciagle chciala cycka, chyba jej sie pic chciało. I wydawało mi się, że ciągle karmie

U mnie w te upały ciagle chciala cycka, chyba jej sie pic chciało. I wydawało mi się, że ciągle karmie
No to właśnie u mnie jakby nie ma znaczenia czy zimno czy ciepło 🙈 jak przychodzi już tak 16 to zaczyna się przylepa i tylko by leżal przy piersi. Coś tam zje, ale pelnym karmieniem bym tego nie nazwała 🙈

Lilly Sabri to moje top 1 i spoko jest też Caroline Girvan, ale ona ma bardzo zaawansowane treningi 🥵
Przejrzałam teraz jeszcze moje subskrypcje i mam kilka dodatkowych typów: Holly Dolke, Roxanne Russell, Vicky Justiz i Sydney Cummings - specjalnie wypisałam wszystkie bo może akurat któraś z nich bardziej komuś spasuje 😁 ale zdecydowanie polecam najbardziej Lilly bo dzięki niej miałam mega formę podczas ciąży, a teraz to już w ogóle jestem chodząca reklama 🙈
A możesz mi polecić u Lily jakieś typowe cardio? Nie chce mi się szukać po jej wszystkich filmach, ale chce być mokra jakbym z basenu wyszła 🤣

No to właśnie u mnie jakby nie ma znaczenia czy zimno czy ciepło 🙈 jak przychodzi już tak 16 to zaczyna się przylepa i tylko by leżal przy piersi. Coś tam zje, ale pelnym karmieniem bym tego nie nazwała 🙈
U mnie jest to samo, po 16 tez by najchetniej tylko przy cycku lezala, poranki sa spokojniejsze. Nie wiem, moze bardziej zmeczona jest i dlatego juz jej sie zachciewa przytulasków 🤷‍♀️

U nas to samo, wieczorem ledwo 2h udaje się wytrzymać, a jak karmienia się tak kumulują to zmniejszam porcję na wieczór, ale daje częściej i staram się, żeby koło 21 wypadało ostatnie karmienie, ale my na mm to pewnie inaczej 😉

reklama
Do góry