reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja wszystko piorę za każdym razem. Nie zakładam drugi raz tej samej rzeczy. Pranie mnie tak bardzo nie irytuje jak prasowanie tych wszystkich ciuchów 🤦 Dziewczyny też wszystko pracujecie? Bo ja chyba muszę trochę odpuścić.
Ja zmieniam ubranka każdego dnia i wszystko prasuje 🙄 ale też powoli zaczyna mnie to męczyć 🙈

reklama
Ja wszystko piorę za każdym razem. Nie zakładam drugi raz tej samej rzeczy. Pranie mnie tak bardzo nie irytuje jak prasowanie tych wszystkich ciuchów 🤦 Dziewczyny też wszystko pracujecie? Bo ja chyba muszę trochę odpuścić.
Raz prasowałam tylko 😂 teraz tylko sukienki na wyjście 😂

Kochana doby by mi nie starczyło jak bym prasowala😂 ja dla dzieci nic nie prasuje chyba że pogięte mocno. Ja dostalam wczoraj rachunek za prąd 400 zł 😥 i nie wiem co tak podbiło rachunek
U nas też wyszło sporo, najwięcej, bo aż 668 zł. Nigdy tyle nam nie wyszło. Mimo że tyle nas w domu, siostra się wyprowadziła jeszcze z dziećmi i mężem, a tu taki rachunek.

Hej mamusie!
Przyszłam tutaj bo chciałam zapytać, czy Wasze dzieciaki tez potrafią przesypiac caly dzien? Corka zaraz konczy 3 msc i budzi sie tylko na karmienie, czasem chwila zabawy, pampers i dalej śpi. W nocy tez sypia ładnie. Dodam, że w drugim miesiacu miała takie dni, że potrafila tylko 2h podczas dnia przespać, więc mnie to trochę martwi...
Hej, u nas na odwrót śpi po 30 minut, 5 razy dziennie..

Ja nie prasuje susze w suszarce automatycznej z opcją do szafy i boom wolne mam😂
Ale np pieluchy tetrowe nie wychodzą ładnie gładkie ale nie chce mi się ich prasować😟

Ja nic nie prasowałam ani razu i nie prasuję nadal 😱 nie cierpię prasować, swoje ubrania tylko jak muszę, a w przypadku ubranek dziecka to już w ogóle wydaje mi się to bezsensowne, bo one nie są pogniecione (co innego jakieś wyjściowe spodenki/koszula, ale to od święta mu zakładam), szczególnie jak coś mu ledwo założę, a ten zaraz uleje 🤦‍♂️😁

reklama
Do góry