reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja łączę się w bólu tez 😂 mloda spi teraz w nocy ladnie. Starsza przez katar i kaszel budzila się często. Już wkoncu wzielam ją do nas. Do nas może za dużo powiedziane bo maz sie wyniósł wtedy do corki pokoju 😂 a tak serio to dzisiaj padam na twarz. Nie mam co zrobić na obiad bo żadnego mięsa nie mam, a maz warzywami samymi gardzi 😂 mloda chce naleśniki to luzik. Sprzątnęłam 2 łazienki, pokój corki, trochę próbuje kuchnie wymyć bo już patrzec na nią nie mogę, i nałożyłam czysta pościel. zamiar mam jeszcze piekarnik ale nie wiem czy na szorowanie starczy mi sił. Mialam dzis ruszyć na orbiterka ale jest godzina 14 a mi brak sił😂😥 juz nawet nie pamiętam czy rano mylam zęby 🤯😂😂
Nie, Kochana - to Ty sie nie laczysz w bólu 😁😁😁

reklama
Ja tez naleze do osob bardzo zorganizowanych, a teraz nie mam czasu sie przyslowiowo po dupie podrapac 😉 mieszkamy w chlewie 😝 udaje mi sie co jakis czas zrobic cos dla siebie, ald wtedy maz doglada malej. W ciagu dnia ma ze trzy godzinne drzemki... przy dobrych wiatrach. Generalnie raczej wymaga uwagi, jak jej nie poswiecamy to sie zaczyna drzec 🤦‍♀️

aż mi mózg zaparował od tego ile zrobiłaś 🤪
co w tym czasie robisz z małą jak wykonujesz te czynności?
Jedna rysuje maluję, bawi się lalkami czy coś 😂 a mloda, mata, kanapa, bujaczek, lozeczko 😂 myje lazienke to ja blisko gdize klade na macie i gadam do niej jak szoruje zlew 😂 i tak oo. Gadam i gadam i gadam i ona się śmieje 😂

Ja powiem szczerze nie wiem jak ludzie ogarniaja drugie dziecko przy takim maluchu 😱 a co dopiero wiecej dzieci 😱 ale moze to tez kwestia dziecka 😅

Nowa zabawka corce przyszla 😂😂

Załączniki

• Screenshot_20210525_145752_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    Screenshot_20210525_145752_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    276,5 KB · Wyświetleń: 97
Nowa zabawka corce przyszla 😂😂
Wybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek 😡

Ja tez naleze do osob bardzo zorganizowanych, a teraz nie mam czasu sie przyslowiowo po dupie podrapac 😉 mieszkamy w chlewie 😝 udaje mi sie co jakis czas zrobic cos dla siebie, ald wtedy maz doglada malej. W ciagu dnia ma ze trzy godzinne drzemki... przy dobrych wiatrach. Generalnie raczej wymaga uwagi, jak jej nie poswiecamy to sie zaczyna drzec 🤦‍♀️
Ja już w dzień nie sypiam, szkoda mi czasu na sen 🤣🤣

Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu 🤣

Wybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek 😡

Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu 🤣
To dziecko ma drzemki w ciagu dnia - nie ja 😁😁😁

reklama

Bedziesz miala starsze dziecko to ty będziesz krzyczeć na ludzi że twój syn wpadł komuś pod nogi z rowerkiem 😂
Także punkt widzenia zmienia się. Z reszta dzieci uczy się uwagi i beze mnie na tym jeździć nawet nie będzie, bo to niebezpieczne

Do góry