marta18691
Fanka BB :)
No roboty zawsze jestJa dzisiaj mam w sobie takiego lenianic mi się nie chce a roboty jak zwykle
grałam że starsza dzis od rana w potwory do szafy, mloda spi. Ja zamiast sprzatac siedze i czytam wszystko
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No roboty zawsze jestJa dzisiaj mam w sobie takiego lenianic mi się nie chce a roboty jak zwykle
grałam że starsza dzis od rana w potwory do szafy, mloda spi. Ja zamiast sprzatac siedze i czytam wszystko
![]()
No tak zawsze jest jak gdzies pulno isc to dziecko spi jak zabiteJa dzisiaj idę na rehabilitację, tylko młody ciągle śpi jak na złość, a mamy być tam za 15 minut...
myślę że akurat dawanie coli to jest znęcanie.Ludzie są okropni.
Nawet gdybyś dawała mu cole to jest twoje dziecko i dopóki nie znecasz się nad nim masz prawo robić z nim co chcesz.
Pierwsze dziecko to czlowiek glupieje , ale zostalismy przy wodzie.Uważam, że woda jest najlepsza niemowlaki bardzo często mają trądzik, albo coś im na buzi wyskakuje, a to nie znaczy, że mają brudna buźkę. Ja bym została przy wodzie, ale oczywiście zrobisz jak chcesz.
Ps. Ale piękny bujak, co to za firma ?
Moj już nosi czwórkia jakiej firmy używasz .?
Nie no dawanie coli zamiast coli to wogole porazka co innego raz na jakis czas cola a nie dziennie po kilka butlimyślę że akurat dawanie coli to jest znęcanie.
w UK co druga operacja to usuwanie zębów dzieciom tak zepsutych że szok
główna sprawa była matka zamiast mleka podawała cole w butelce siedzi w ciupie a dziecko no niestety nigdy zębów nie będzie miało![]()
Też się obawiam, że nie uda mi się wyleczyć zębów przed stałymi. Ja to traktuje jako osobista porażkę.myślę że akurat dawanie coli to jest znęcanie.
w UK co druga operacja to usuwanie zębów dzieciom tak zepsutych że szok
główna sprawa była matka zamiast mleka podawała cole w butelce siedzi w ciupie a dziecko no niestety nigdy zębów nie będzie miało![]()
Te że skip hop są super
Faajny, ale cena powalaPierwsze dziecko to czlowiek glupieje , ale zostalismy przy wodzie.
Bujak jest genialny-Maxi Cosi-polecam! Wszedzie z nami jezdzi, bo sklada sie na plasko.