reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ludzie są okropni.
Nawet gdybyś dawała mu cole to jest twoje dziecko i dopóki nie znecasz się nad nim masz prawo robić z nim co chcesz.
myślę że akurat dawanie coli to jest znęcanie.
w UK co druga operacja to usuwanie zębów dzieciom tak zepsutych że szok 😱
główna sprawa była matka zamiast mleka podawała cole w butelce siedzi w ciupie a dziecko no niestety nigdy zębów nie będzie miało 😭

Uważam, że woda jest najlepsza niemowlaki bardzo często mają trądzik, albo coś im na buzi wyskakuje, a to nie znaczy, że mają brudna buźkę. Ja bym została przy wodzie, ale oczywiście zrobisz jak chcesz.
Ps. Ale piękny bujak, co to za firma ?

Moj już nosi czwórki 😅😅 a jakiej firmy używasz .?
Pierwsze dziecko to czlowiek glupieje , ale zostalismy przy wodzie.
Bujak jest genialny-Maxi Cosi-polecam! Wszedzie z nami jezdzi, bo sklada sie na plasko.

główna sprawa była matka zamiast mleka podawała cole w butelce siedzi w ciupie a dziecko no niestety nigdy zębów nie będzie miało 😭
Nie no dawanie coli zamiast coli to wogole porazka co innego raz na jakis czas cola a nie dziennie po kilka butli😡

Też się obawiam, że nie uda mi się wyleczyć zębów przed stałymi. Ja to traktuje jako osobista porażkę.

Przyszły mi puzle dla małej kozy, ale muszę jeszcze dokupic jedne chyba bo trochę malo😁 mloda walczy żeby się na brzuch przewrócić więc zaraz się przyda 😁

Załączniki

• Screenshot_20210527_145529_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210527_145529_com.android.gallery3d.jpg
    163,8 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry