reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U nas też dzisiaj 9 😀 i to całą noc bez smoczka! Pierwszy raz 😁😁😁😁
Ja to nawet nie liczę ile godzin śpi, bo zawsze całą noc 🙈 ale za to ja dopiero wstałam, tzn. mały mnie obudził, bo się po 1 położyłam, a że mały wiercił się strasznie i rozbudzał to może koło 2 zasnęłam jak się uspokoił, pobudka jakoś rano nawet nie wiem o której, ale chłopak dał mu mleko, a ja przez ten czas próbowałam odespać, ale w sumie tylko chwilę przysnęłam jak Czarek zasnął, bo po karmieniu dostałam go do łóżka 😁. Dzisiaj kładę się wcześniej!

Ilr mają drzemek wasze maluchy? Moja wczoraj miala tylko 2😂chyba jest już dorosla 😂
No u mnie też tak ze dwie drzemki tylko w ciągu dnia. Wczesnym popołudniem i późnym popołudniem. 🙈 Był taki okres, że miał fajnie uregulowane 3 drzemki w ciągu dnia. To minęło dość szybko 🤣 za to jak już jest faktycznie zmęczony to zaśnie na min. Godzinę, a jak po przebudzeniu dam cycka to dospi nawet do 2 godzin

Myślałam, że teraz pójdzie na drzemkę, ale zamiast spać to leży w łóżeczku na brzuchu i ogląda szczebelki. I pierdzi. Bardzo głośno

Myślałam, że teraz pójdzie na drzemkę, ale zamiast spać to leży w łóżeczku na brzuchu i ogląda szczebelki. I pierdzi. Bardzo głośno
U nas dzisiaj masakra... Wróciłysmy ze spaceru bo zaczęło kropić... Jeden sąsiad nawala czymś w komórkach i dodatkowo nad nami sąsiadowi wymieniają drzwi. Zaraz mi głowa pęknie 😭😭😭

reklama
Do góry