Bardziej uczula niestety. Wyszukaj sobie więcej informacjiCzemu nie ? Ja mam i spoko jest
reklama
Jak ja bardzo bym chciała wrócić do robienia sobie hybryd, ale niestety przy moim małym łobuzie mogę tylko pomarzyć@Święta92 - jaką masz lampe do hybryd?i co jeszcze trzeba zakupic? Chyba spróbuje ogarnac temat
ale jestem nowicjuszem, nigdy nie robilam
![]()
G
gość _199
Gość
Nieważne, nie mam jednak tej lampyBardziej uczula niestety. Wyszukaj sobie więcej informacji![]()
G
gość _199
Gość
Nieważne, nie mam jednak tej lampyBardziej uczula niestety. Wyszukaj sobie więcej informacji![]()
U mnie dokładnie tak samo jest hahaJak ja bardzo bym chciała wrócić do robienia sobie hybryd, ale niestety przy moim małym łobuzie mogę tylko pomarzyćcały zestaw leży i się kurzy
może nadejdą takie piękne dni że wrócę do tego, tylko pewnie już lakiery będą po terminie
![]()
haha
Ja robię jak dzieci pojda spacJak ja bardzo bym chciała wrócić do robienia sobie hybryd, ale niestety przy moim małym łobuzie mogę tylko pomarzyćcały zestaw leży i się kurzy
może nadejdą takie piękne dni że wrócę do tego, tylko pewnie już lakiery będą po terminie
![]()
Sylwia99
Fanka BB :)
Między 19:30 a 21. Teraz ma dwa spania w dzień, bo wstaje po 6 chwilęDziewczyny o której wasze dzieciaki chodza spac ?
G
gość _199
Gość
AcetonDzięki dziewczyny![]()
![]()
a do ściągania?![]()
![]()
reklama
i wystarczy? Nie trzeba piłować? bo piłowanie płytki paznokcia mnie przeraża.. wiem 100 lat za murzynamiAceton![]()