Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To super agusiamozemy wychodzic na dwór:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
spacery niby od 14 do 16 sa
ale Fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-):-):-):-):-):-):-):-)

rosmerta sliczny awatorek![]()
To prawda,przepraszam,ale nie rozumiem koleżanki.Ja bym Cie chyba siłą zaciągnęła na pogotowie.Kobieto,nie chce straszyć,ale możesz sie kiedys nie obudzić,jak siostra mojej mamy...niestety....miała wylew,poprzedzony takimi zasłabnięciami...żyła 40 lat i zostawiła dwie młodziutkie córki...Witam.
Joanna, chcesz czekać do 18 sierpniaKobieto, biegiem do lekarza, powinnaś już dawno u niego być, masz trójkę dzieci ... Vikard to zwykłe witaminki i napewno nie pomogą na poważniejsze schorzenia.

Joanna szczerze współczuję, tego co się stało, ale też się dziwię koleżance, która dotrzymywała ci towarzystwa w niedoli, zamiast do lekarza z tobą póść, a mąż też taki beztroski, mój w 5 minut wezwałby pogotowieTo prawda,przepraszam,ale nie rozumiem koleżanki.Ja bym Cie chyba siłą zaciągnęła na pogotowie.Kobieto,nie chce straszyć,ale możesz sie kiedys nie obudzić,jak siostra mojej mamy...niestety....miała wylew,poprzedzony takimi zasłabnięciami...żyła 40 lat i zostawiła dwie młodziutkie córki...![]()
Nie czekaj do sierpnia, bo może być za późno, zdrowie to nie żarty
to ja jestem beztroska nie mój mąż a wszystko to dlatego że mam świadomość że nikt nam nie chce pomóz nawet w takiej sytuacji i to jest najbardziej przykre i dołujące :-(a u nas dostac sie do kardiologa graniczy z cudem