reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wiam!

W koncu moge normalnie egzystować, nie dosc ze mialam zeba wyrwanego to w nastepnym stan ropny, bolały oba, na szczescie troszke juz przeszlo, ale przez 3 dni nic nie moglam jesc, mowić tylko ryczałam, juz nie pamietam zeby mnie tak bolało :/

...teraz chcialabym nadrobic zaleglosci ...tylko ze Zosia juz sie obudzila :/

Patch no to faktycznie było nie za wesoło.Ale bedzie dobrze!!!

A moja Zosia przez 1 miesiąc w ogole nic nie prztyła :(

reklama
Witam Dziewczyny

Patch,
ja podobna sytuacje mialam w lutym. U nas to byla grya zoladkowa i zaczela sie tak jak u Ciebie. Wszyscy na okolo chorowali a ja nie. Na cale szczescie, bo nie wiem kto by sie mna zajmowal. Dobrze ze juz po wszystkim u Was. JA Ci teraz polecam probiotyki, na pewno pomoga na uklad pokarmowy Stasia.

w ostatniej gazecie TWÓJ Mluszek jest napisane ze kawa zbozowa CARO wzmaga apetyt i takie dzieci jak nasze moga ja smialo pic
jeszcze tego nie probowalismy

przeczytałam wiadomosci od Agusi i spadam - humor odszedł czesc babki

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Patch, współczuję choróbska:tak:u nas było odwrotnie, wszyscy z grypą żołądkową, tylko Wiki zdrowa:szok::-D, no i całe szczęście, bo ja ledwo na nogach stałam przez ciągłe wymioty i inne "przyjemności", a co dopiero taki szkrab, już miałam wizję szpitala, gdyby zachorowała:baffled:

No powolutku Staś coś zjada... To jeszcze nie jest ten stan, który był przed chorobą, ale jest trochę lepiej. Daję mu dużo jogurtów, serków- to akurat w miarę dobrze przyjmuje. Nie wiem do końca jaki wirus to spowodował, bo Marceli na rota był zaszczepiony, a też go złapało, fakt że trochę w mniejszym stopniu niż Stasia, ale jednak....

A ja po krotkiej nieobecnosci musialam chociaz na chwile zagladnac na moim nowym laptopiku :-) .Przyjechala do mnie moja mlodsza siostra z prawie 5 miesiecznym synem takze w domu mamy co robic :-)

Dobranoc BB-Babeczki.

8388_boze%2037.jpg

Agusia spokojnej nocki,coby Sarunia słodko spała,a mamusia odpoczęła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry