Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i dziw ze nie odrosły;-)
w to akurat niewieze bo juz w niemczech o takim przypadku gadali a i pare miesiecy temu u nas na forum tez ktos to pisalDużo o takich rzeczach się słyszy... Niedawno niedaleko mnie w Bielsku w Auchan, zginęła dziewczynka, rodzice zawiadomili informację, zablokowali wszystkie drzwi i szukali, znaleziono otumanioną czymś dziewczynkę przebraną za chłopczyka z obciętymi włosami w ubikacji......
To będziesz musiała przewartościować swoje poglądyzawsze tak obciete dzieci kojaza mi sie z rodzina patologiczna![]()

Ja też,tyle już tych wersji słyszałam.Nawet jest wątek o tym "Uwaga na dzieci" na BB.w to akurat niewieze bo juz w niemczech o takim przypadku gadali a i pare miesiecy temu u nas na forum tez ktos to pisal
No właśnie.Ale już dwa razy gdzieś słyszałam,że ktoś podbierał zdjęcia z zablokowanych galerii...ale jak...?nasza kla sa -ustawienia prywatnosci...blokujesz co chcesz ..galerie zdjec;-)i nikt oprocz znajomych nie widzi zdjec