Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam;-)
I ja również stałą ekipę porannąWitam ;-)

Rano miałam niezbyt przyjemna pobudkę bo Zuzia sie posikala do łozka ale już pranie nastawione lekarza nie ma żeby wziąć skierowanie na badania wszyscy maja urlopy A to wszystko że nie ubiera sie siedzi z nerkami na wierchu i zawsze jak jest podziębiona do tak jest i chodzi bez kapci po kapieli
juz nie mam sily jej tłumaczyć Spadam bo musze dzis polatac najpierw do MOPS a Potem PUP bo staramy sie i czesc zwrotu za podreczniki Nienawidze biurokracji

Milego dnia CIOCIE
A nie można iśc po skierowanie do innego pediatry?,jakichs jest na pewno.I ja witam słonecznieRano miałam niezbyt przyjemna pobudkę bo Zuzia sie posikala do łozka ale już pranie nastawione lekarza nie ma żeby wziąć skierowanie na badania wszyscy maja urlopy A to wszystko że nie ubiera sie siedzi z nerkami na wierchu i zawsze jak jest podziębiona do tak jest i chodzi bez kapci po kapieli
juz nie mam sily jej tłumaczyć Spadam bo musze dzis polatac najpierw do MOPS a Potem PUP bo staramy sie i czesc zwrotu za podreczniki Nienawidze biurokracji
Milego dnia CIOCIE
![]()