Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaraz usłyszę wersje ze to w moim malym osiedlowym sklepie bylo. jeny jaka ta historia modna kazdy ja chce w swoim miescie.w to akurat niewieze bo juz w niemczech o takim przypadku gadali a i pare miesiecy temu u nas na forum tez ktos to pisal
a ja zwyczajnie nie spuszczam Szymka z oczu nawet na chwile. a jak zamieszcze zdjecie np. w konkursie pampersawitam ;-) mam przerwę w pracy ;-)
widzę, że humorek wszystkim dopisuje :-) super :-)
Patch ale historiadlatego też nie umieszczam zdjęć Antka w żadnej "publicznej" galerii
![]()
może ze mną coś nie tak ;-)ale nigdy nic nie wiadomo
wolę być ostrożna
![]()
Zgadzam sie w 100 % moj kolega jak byl na ostatnim roku na studiach to mi mowil ze bezproblemu moze sie pod moj komp podbicno domyslam sie tylko ja nie chce dac sie zwariowac. zdjecia mam tez zablokowane i tylko dla znajomych ale co to za problem dla kogos wlamac sie i je ukrasc. jak ktos jest dobry w te klocki to wszedzie wejdzie nawet do twojego komputera i wezmie co chce
mam takiego kolege ktory nam to udowodnil ze wszedl do naszego firmowego kompa przez swojego - a niby byly hasla i co zle za latwe dopiero wtedy nam wszystko sam zabezpieczyl jak nalezy.

Racja.wiem
no ale po co komuś ułatwiać zadanie ;-)![]()