reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

DZiękuję impreza udana:-D Zuzia zadowolona z prezentów troszkę uzbierała do skarbonki grosikow będzie na sweterek Ja też dostałam 2 książki OD męża "Dom na rozlewiskiem ",od siostry "DZIka lawenda " od przyjaciólki krem z biodermy na naczynka tort się udał był troszkę inaczej ubrany slodycze i owoce cieszyły sie dużym powodzeniem Garczki umyte ja wykąpana można poczytac ;-) a zapomniałabym od mamy dostalam 50 zł :szok:i mąż mi powiedzial ze jak nie kupie z tych pieniędzy coś dla siebie to mnie "zabije ";-) bo zawsze jak coś dostaje rzadko bo rzadko to dokładam do budżetu domowego .Pomyślimy zobaczymy Dobranoc do jutra

reklama
I ja witam zd ązyłam już być na zakupch bo takie drobiazgi mi brakowaly na dzisiejsza imprezke Wojtek z Zuzia jak zwykla wojna a Gabrysia tylko chodzi i pokazuje im paluszkiem nunu albo ciiiii Wczoraj zrobiłam tort bardzo podobny do tego na załączonym zdjęćiu POZATYM BęDą OWOCE I DROBNE CIASTECZKA sok kawa i herbatka IRTASIA PRZEPRASZAM:zawstydzona/y:
Za co??:confused:

witam :-)
rozalka witamy:tak::tak::tak:

Ja dopiero wczoraj dowiedzialam sie przypadkiem ze moj 5-letni Chris lubi metalice i ace dc :baffled::-D Sam puscil sobie w internecie metalike udawal ze gral na gitarze trzepal glowa i wogole niedoopisania :-D i teraz juz wiem dlaczego nie gibal sie przy naszej muzyce bo twierdzi ze metal jest ulubiony:-DSmiesznie to wyglada u tak malego dziecka:-D

reklama
Do góry