reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam cioteczki :-D ja już zdążyłam isć do biblioteki pożyczyłam sobie 5-cio tomową sagęOcalenie - Kingsbury Karen, Smalley Gary - ksiegarnia.wysylkowa.pl rodziną Jeden kryminał Zuzia taż pożyczyła akie poczytajki ;-) i zaraz zabieram sie za robienie kopytek na obiad Gabi śpi mąż ma urlop to mam trochu luzu ;-) Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
hej
dzieć mi przed 6 wstał, do 10,30 marudził i padł. teraz śpi ufff

dzisiaj monsz wraca, jakiś obiado muszę wymyślić, rozleniwiłam się przez ten tydzień niegotowania hehe

Witam kobietki...

Filip oglada grzecznie bajki, jestem w szoku, bo prawie wszystko nadrobiłam..ufff...
Mąż u rodziców coś tam grzebie , bo trzeba przed weselem, a oni nie umieją:baffled: i mnie wkurza, bo ja gotuje a on tam je...wrrr

pogoda sie poprawiła..na szczęście, bo w piątek przeżyłam koszmar burzowo-wietrzny, największy w swoim życiu i mam nadzieje, ze więcej nie będę miała zaszczytu...

no i muszę sie wziąć za porządki w szafie, bo dużo rzeczy nieużywanych, Filip wyrósł z wielu, czas trochę obeznać sie co trzeba na jesień kupić...

czesc kobitki
mam pytanie do tej co lubuje sie w kawie davidoff juz nie pamietam ktora ale wiem ze taka jest mam pytanie jaka jest roznica miedzy biala a bordowa ( klory opakowania)
teraz mam bordowa ale widzialam biala- wracam do mojej kawusi i wlaczam kuchnie tv chwila dla mnie az` maly wstanie

ja popijam czasem davidoffa..i mam bordowa..nigdy białej nie miałam, nie wiem jak róznica...
Ale o ile pamiętam to aga pije tą kawkę...

reklama
Do góry