Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bylam tam z kolezanka co miala miec usowanego zeba a panicznie sie boi dentysty cala sie trzesla i szczeka jej chodzila itp. Ten zawsze mily i usmiechniety dentysta (dzis mu chyba kochanka duy nie dala) siadl i patrzy na Jenni i pyta sie od kogo no to mowie ze moja a pyta sie kolezanki czy ona tez ma dzieci i ta mowi ze trojke a on na to"BLAAAAAAAA" i popatrzyl jak na wariatke we mnie normalnie 360 stopni i mowie ze tez mam trojke i czy to cos zlego no to popatrzyl ale juz nic niepowiedzial ,dal kolezance dwa znieczulenia i zabral sie do roboty a jej caly czas sczeka sie zamykala po paru razach nerwy zaczely mu puszczac i mi mowi ze mam jej wytlumaczyc(ona troche gorzej ma zjezykiem) i bylo OK do puki nie zaczol jej rwac zeba a ta wkrzyk jak on sie wydarl to ja zaniemowilam i dalej chcial rwac a ta dalej w krzyk jak pierdzilnol tymi kleszczami i ryknol ze ma zapalenie i dostanie antybiotyk i za tydzien dalej.Bylo by wszystko super bo rozumie moze niekazdy pacjent siedzi cicho ale ona czula zeba caly czas nawet przy dwoch zaszczykach i niepotrzebnie sie unosi

Znieczula on bardzo dobrzeIrtasia co za chammój R miał ostatni 3 zastrzyki i go bolało może za słabą dawkę dał.... widocznie mas rację kochanka mu du... nie dała
![]()
mi robil dwa zeby dzis i nic nie czulam i zawsze tak bylo a znieczulenie mnie do teraz nie puscilo
jesli jest stan zapalny i ropa znieczylenie chocby niewiem jakie nie działaaaaaaaaaaaaaaaaaaZnieczula on bardzo dobrzemi robil dwa zeby dzis i nic nie czulam i zawsze tak bylo a znieczulenie mnie do teraz nie puscilo
![]()
Ropy niemiala a stan zapalny stwierdzil ze jest dopiero jak chcial rwac takze za tydzien dalej idzie sie mordowacjesli jest stan zapalny i ropa znieczylenie chocby niewiem jakie nie działaaaaaaaaaaaaaaaaaa