reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Pogoda dzisiaj do najlepszych nie należy. Pochmurno i ciapie od rana:baffled: Po wczorajszej bardzo spokojnej i bezproblemowej nocce, dzisiejsza musiała być już w normie, tzn. ok. 2 pobudka, marudy, wtulanie się w mamusię i dopiero po godzinie spanie. Wstałam z takim sobie średnim samopoczuciem:sorry2:
Z milszych rzeczy to mamy dzisiaj drugą rocznicę ślubu;-) Ciekawe czy mój mąż będzie pamiętał:confused: Wczoraj wieczorem zrobiłam Tiramisu i zjedliśmy po kawałku, ale stwierdziliśmy, że będzie lepsze dzisiaj, bo za krótko stało w lodówce:-p No i dzisiaj ukroiłam po śniadaniu kawałek i Victor zjadł - uwielbia ciasta;-) Zastanawiam się tylko co zrobić na obiad, bo teraz w ciąży mam z tym problem. Mięso, ziemniaki i surówki wchodzą mi tak średnio. Ciągle mogłabym jeść kluski, makarony, placki, sosy... :sorry2:

Dziewczyny czy spotkałyście się z takimi krostkami u swoich maluchów?
nie swędzą i są tylko na nóżkach.
Najwięcej na prawej stópce, trochę wzdłuż uda i lewej pachwinie.
Wygląda jakby wpadł w pokrzywy, co to może być? :confused::confused::confused:

Załączniki

• P1080554.JPG
    P1080554.JPG
    85,4 KB · Wyświetleń: 58
  • P1080556.JPG
    P1080556.JPG
    76,5 KB · Wyświetleń: 53
  • P1080558.JPG
    P1080558.JPG
    78,6 KB · Wyświetleń: 50
  • P1080564.JPG
    P1080564.JPG
    66,6 KB · Wyświetleń: 39
  • P1080562.JPG
    P1080562.JPG
    88 KB · Wyświetleń: 56
Dziewczyny czy spotkałyście się z takimi krostkami u swoich maluchów?
nie swędzą i są tylko na nóżkach.
Najwięcej na prawej stópce, trochę wzdłuż uda i lewej pachwinie.
Wygląda jakby wpadł w pokrzywy, co to może być? :confused::confused::confused:
moim zdaniem pokrzywka
moja miała juz kilka razy ani razu ja nie swedziało:no:

Witam

Wolfia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu!!!

Beza, mój Filip ma czasem takie chrostki, ale później znikają...nie wiem od czego je ma...:confused::confused: widocznie nie jestem dobra w te klocki..jakoś sie tym nie przejmowałam, bo nie było ich aż tyle..

nie będę pisać bo mi ciut przeszło i nie chce wspominać...ale chodzi o mnie i męża...niestety wcale nie jest lepiej...

reklama
Do góry