Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po wczorajszej bardzo spokojnej i bezproblemowej nocce, dzisiejsza musiała być już w normie, tzn. ok. 2 pobudka, marudy, wtulanie się w mamusię i dopiero po godzinie spanie. Wstałam z takim sobie średnim samopoczuciem
Wczoraj wieczorem zrobiłam Tiramisu i zjedliśmy po kawałku, ale stwierdziliśmy, że będzie lepsze dzisiaj, bo za krótko stało w lodówce
No i dzisiaj ukroiłam po śniadaniu kawałek i Victor zjadł - uwielbia ciasta;-) Zastanawiam się tylko co zrobić na obiad, bo teraz w ciąży mam z tym problem. Mięso, ziemniaki i surówki wchodzą mi tak średnio. Ciągle mogłabym jeść kluski, makarony, placki, sosy... 
Z milszych rzeczy to mamy dzisiaj drugą rocznicę ślubu;-)
:-)
i ja przylaczam się do życzeń sto lat w szczęściu i miłościwszystkiego najlepszego dla Was, wielu lat w miłosci i wzajemnym szacunku, by dzieciaczki rosły zdrowo:-)

moim zdaniem pokrzywkaDziewczyny czy spotkałyście się z takimi krostkami u swoich maluchów?
nie swędzą i są tylko na nóżkach.
Najwięcej na prawej stópce, trochę wzdłuż uda i lewej pachwinie.
Wygląda jakby wpadł w pokrzywy, co to może być?![]()

widocznie nie jestem dobra w te klocki..jakoś sie tym nie przejmowałam, bo nie było ich aż tyle..tez mi sie tak wydaje Weronika jak narazie raz miała tak i też sie nie drapałamoim zdaniem pokrzywka
moja miała juz kilka razy ani razu ja nie swedziało![]()