agusia9915
Matka wariatka
mi sie dzis sniło ,ze jestem w 6 miesiacu ciazy i własnie sie dowiedziałam
i ,ze to dziewczynka

i ,ze to dziewczynka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ,ze to dziewczynka

ani ani, no cholera jasna myślę sobie przyjdzie mi do wieczora z dzieciakiem przed drzwiami siedzieć, bo komórka pod poduchą została i wiecie jak to wtedy - koniec świata
Wiki oczywiście się obudziła, na szczęście mąż niani przyszedł z pomocą, na początku tylko się naszarpał jak ja i podejrzewm, ze ma takie same odciski jak ja
od tego kręcenia kluczem. W międzyczasie niania zadzwoniła po męża, który pewnie przeciskał by się przez zakorkowaną W-wę z godzinę, no ale sąsiad śrubokrętem sobie pomógł i jesteśmy w domu.ojPołożyłam nowe nakrycie na fotel Emilka odrazu usiadła uradowana i się porzygała na nie![]()
cos jej zaszkodziło
no a co do nakrycia to Emilka je dobrze ochrzciła 
madra z Ciebie kobitka!:-)

choc ona niczemu winna, wredna jestem co?
A serio, to oby to nie był wirus.Z takim oszczędnym szefem trzeba ostrożnie. U A. w pracy wystawiono fakturę za prąd facetowi za korzystanie z czajnika elektrycznego. Pierwszy raz o czymś takim słyszałam, ale to fakt.Joasiek farelkę sobie weź, jak szef cymbał to niech za prąd płaci! a z kawą mam to samo też nie mogę mocnej.