reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Moja pralka ma już 13 lat. Oprała mi Madzię a teraz Maję. Miała kilka awarii, ale zawsze udawało się ją ruszyć. Teraz też raczej nic poważnego. Jutro mój tata-złota rączka ma na nią spojrzeć. A jak nie, to zrobimy sobie prezent na Mikołaja.

Witam
rany dziewczyny co wy sie tak brudzicie że ciągle pierzecie:szok::szok:;-);-);-):-)
ja Hubkowe pranie wstawiam raz na 3-4 dni,a moje i męża to dwa-trzy razy w tygodniu zwykle, no chyba ze z wakacji wracamy wtedy kilka pralek raz za razem idzie:-p

Witam
rany dziewczyny co wy sie tak brudzicie że ciągle pierzecie:szok::szok:;-);-);-):-)
ja Hubkowe pranie wstawiam raz na 3-4 dni,a moje i męża to dwa-trzy razy w tygodniu zwykle, no chyba ze z wakacji wracamy wtedy kilka pralek raz za razem idzie:-p
A jaką masz pojemnosć kosza na brudną bielizne? Bo mój pęka po 3 dniach, pomimo, ze nie ma Andrzeja. A Majke piorę oddzielnie.

reklama
A jaką masz pojemnosć kosza na brudną bielizne? Bo mój pęka po 3 dniach, pomimo, ze nie ma Andrzeja. A Majke piorę oddzielnie.

hmmmm...:sorry2: wysokość jakieś 80cm pewnie, a średnica może jaieś 45cm. zawsze zbieram by była prawie pełna pralka, a wiadomo piore oddzielnie białe, czarne i kolorowe, więc staram sie nie prac po 5 rzeczy tylko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry