agusia9915
Matka wariatka
no to wynik plazmy znamy brakuje lcdtylko brakuje wyników crash testów..... ;-)![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to wynik plazmy znamy brakuje lcdtylko brakuje wyników crash testów..... ;-)![]()

Hehe, Aga, chyba oba by kiepsko wypadłytylko brakuje wyników crash testów..... ;-)![]()

No i gra gitaraDla chętnych dobry wg mnie artykuł uczciwie przedstawiający zalety i wady LCD i plazmy :-)
Plazma a LCD - porównanie
tylko niewiem po co te gadanie bo mi wcale o to niechodzilo
i juz wiem dlaczego nielubie pisac sms-ow bo pozniej takie jaja wychodza

ja zapytalam sie Tyci czy to byla plazma czy LCD ale niepoto zeby powiedziec ktory dlamnie jest lepszyIrka wytłumacz mi o co Ci chodziło, bo się troszkę pogubiłam......;-)

No i znowu sie zle wyrazilam chyba musze isc spac
zapytalas sie mnie ja cie zle zrozumialam albo ty mnie i wiadomo 
Irtasia, nie denerwuj się![]()
Przecież nie chodzi o to, żeby się tu wzajemnie wkurzać, ale każdy ma prawo swoje 3 grosze powiedzieć
Ten artykuł miałam akurat w ulubionych, bo w niedalekim (lub dalekim, zobaczymy jak się uda) czasie będziemy kupować telewizor, my akurat kupujemy LDCka.
No, ale chyba wcześniej nas czeka zakup lodówki, bo w mojej się strasznie lód gromadzi, uszczelki nam już nie trzymają.
a drugie to ze ma za mala zamrazalke 
Juz za pozno wlasnie uchodza ze mnie nerwy i juz mam po spanku teraz tu zemna posiedziszIrka ale nie denerwuj się ;-) nie pierwszy raz się ktoś z kimś nie dogadał ;-)