Joanna73
uzależniona od BB
witam :-( smutno bo mam znowu problem z Wojtkiem ale muszę poradzić sobie z mężem sama nie chcial dziś jechać z klasą na basen i czasami muszą iśc razem z Zuzią sami do szkoly i też jest problem, obiadów szkolnych nie jadł o czym poinformowala mnie pani pilnująca także przychodzi do domu i szuka jedzenia nie czyta lektur i przez to nie odrobil wczoraj zadania związanego tematycznie z lekturą 
ręce mi opadły sił na tłumaczenie brak przecież nie będę bić chłopaka prawie 10letniego zresztą bicie to żadne wychowanie :-
-(przepraszam że Was zasmuciłam już postaram sie nie wklejac takich linków 
Miłego dnia

ręce mi opadły sił na tłumaczenie brak przecież nie będę bić chłopaka prawie 10letniego zresztą bicie to żadne wychowanie :-
Miłego dnia

a tu w niemczech jest tak ze oni niemaja prawa dzieciom sprawdzac glow
i ktory rodzic sie nieskapnie to jego dzieci sa zawszone i rozsiewaja zaraze a ja niedosc ze ostatnio zglosilam to do szkoly to jeszcze musialam isc do lekarza po atest ze juz ich niema i placic za to takze mnie to kosztuje 20 euro razem z szamponem i tak co miesiac jutro maz tam zadzwoni i ich opier.... a jak nic z tym niezrobi to trzeba gdzies to zglosic bo mam juz tego serdecznie dosyc
I nikt sie nie przyznał.

>