Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wolfia a wy wszyscy mieszkacie razem w Irlandii ?chodzi mi o teściową brata twojego mężą
![]()
Pierwszy rok tutaj mieszkałam razem z teściami i ich synkiem (teraz ma 4,5 roku), a już po porodzie zaczęły się spięcia z teściową, bo ona była na bieżąco i wszystko wiedziała lepiej. Kiedyś mi i mojemu mężowi powiedziała, jak Victor miał kolki, że robimy mu krzywdę i że powinniśmy jej go dać, to ona nam go uspokoi
. Potem dołączył do kompletu brat męża z dziewczyną w ciąży i tak gnieździliśmy się wszyscy razem kolejny rok. Fakt, że wynajmowaliśmy ogromny dom z 4 sypialniami i 3 łazienkami, ale powiem szczerze, że tyle nerwów i kryzysów w związku to nie miałam nigdy. Moja decyzja po pierwszych trzech miesiącach wspólnego mieszkania była jednoznaczna - do końca umowy i nigdy więcej. I takim oto sposobem od sierpnia mieszkamy sami w małej miejscowości jakieś 50-60km od Dublina, a tym samym od teściów i reszty rodziny. Przynajmniej widzę się z nimi raz na miesiąc, albo i rzadziej
Ciekawa jestem czy jak będę rodziła to będzie miał się kto Victorem zająć, żeby Oktawiusz mógł być przy mnie...a nosisz czapkę ? ja takie bóle mam jak głowa mi zmarznieHejka!
Obudziłam się z potrwornym migrenowym bólem głowyKurde, coś mnie to ostatnio za często dopada
Łyknęła tabletkę i trochę lepiej jest.
jak wrócę to moze jakieś ciasto wymodzę milego popludnia 
Hejka!
Obudziłam się z potrwornym migrenowym bólem głowyKurde, coś mnie to ostatnio za często dopada
Łyknęła tabletkę i trochę lepiej jest.
Rano kolejna tabletka,a potem kawa i jakos funkcjonuje...