reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam.
Leżę w łóżku z laptopikiem i się kuruję.
Oli co chwilę wgramala mi się pod kołdrę i poleguje ze mną, a jak jej się znudzi to leci do Pauliny do pokoju.

cześć
Kasiu kuruj się kuruj :tak:
moja Iza 3 dni była w przedszkolu i już kicha i smarka :wściekła/y:

a przed chwilą był u mnie ksiądz hehe darłam się za nim z okna żeby przyszedł bo wcześniej był inny i usłyszałam że puka a zanim doszłam do drzwi ten już był na dole :baffled: a mieszkam na 4 piętrze... kurna nie wiedzą że dzieci mam czy jak :wściekła/y:

cześć
Kasiu kuruj się kuruj :tak:
moja Iza 3 dni była w przedszkolu i już kicha i smarka :wściekła/y:

a przed chwilą był u mnie ksiądz hehe darłam się za nim z okna żeby przyszedł bo wcześniej był inny i usłyszałam że puka a zanim doszłam do drzwi ten już był na dole :baffled: a mieszkam na 4 piętrze... kurna nie wiedzą że dzieci mam czy jak :wściekła/y:
nie wiem co sobie ubzdurałam ale byłam pewna ze ty w domu mieszkach a nie w bloku:sorry2:

Ja tez:-D
Przepraszam,ze robie sie nudna,ale mam nowa piateczke:-).I niestety z matmy 3:ninja2:.Zepusła mi srednia.A mówiłam Adze-pg,zeby za mnie poszła;-).Dzieki mnie zaliczyły tez dwie moje dobre kumpele,równiez na 3:-p.One niczego :-p nie kumaly,wiec sie cieszą:tak:.
Ja sie oczywiscie ucze do nastepnych egzaminów i zastanawiam sie kiedy posprzatam w domu:blink:.

reklama
Witam:tak:
Kasia zdrówka życzę!
Tycia - gratuluję kolejnej piąteczki :tak: A tróją się nie przejmuj, najważniejsze, że do przodu:-)
Wiśnia - oby tylko na kichaniu u Izy się skończyło:tak:

A ja robię porządki. Tomek się pakował i mam w domu krajobraz jak po bitwie:-p
Miłego wieczorku babeczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry